Omlety można przygotować na wiele sposobów, a zastosowanie do niego dodatków to istne szaleństwo! Doskonale komponuje się z papryką czerwoną, pomidorkami i chlebem czyste ziarno i
Truskawkowa Fiesta4 udka 2 marchewki 1 pietruszka 1 cebula 300 g wątróbki drobiowej lubczyk listek laurowy ziele angielskie potem: pół szkl kaszy manny 2
Gotowanie jest łatwePtysie: 1 szklanka wody 50 g masła 1 szklanka mąki jasnej pszennej 1/2 łyżeczki soli 3-4 jajka Kruszonka: 70 g masła 70 g mąki
KucharzycaMuffiny ze szparagami to propozycja na szybkie i bardzo smaczne śniadanie. Najlepiej jest je przygotować w sezonie, kiedy możemy dostać świeże i młode szparagi. Danie to
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Pieczeń rzymska z jajkiem sprawdzi się na co dzień i od święta. Bardzo ją lubię. Jest prosta do zrobienia, ładnie się prezentuje i
Agusiowe smakołykiSzparagi zapiekane w szynce to błyskawiczny pomysł na smaczną przystawkę, albo lekką kolację. Tak przygotowane szparagi możemy podać ze śmietanowym dipem, albo posypane tartym parmezanem. W
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Sernik można przygotować na wiele sposobów i pomysłów! Moja propozycja to z dodatkiem kakao i gruszki! Składniki: 2 jaja 40g erytrytolu 250g twarogu chudego w
Truskawkowa FiestaPasta z awokado to pyszne i zdrowe smarowidło na kanapki. Jej przygotowanie nie wymaga dużo czasu i jest świetnym urozmaiceniem dla zwykłych kromek z szynką. Moja
Alle Dobre!Pieczone szparagi z cytryną to pomysł na szybkie danie, który przygotujemy w kilkanaście minut. Klasycznie szparagi powinno się ugotować, jednak aby pozostały jędrne, chrupkie warto je
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Ponieważ są święta, więc wpis krótki. Smażone w skorupkach jaja. Zawsze je lubiłam a robię rzadko. Może czas to zmienić? Polecam! Jaja smażone w skorupkach - przepis
Stare Gary1 udko z kurczaka 1 marchewka kawałek pietruszki sól pieprz listek laurowy 1 mała cebula 1 gałązka lubczyku żelatyna sok z cytryny 1
Gotowanie jest łatweJeśli lubicie szparagi, to koniecznie musicie spróbować przepisu na szparagi pieczone z cytryną i czosnkiem. Szparagi najlepiej smakują, kiedy są jędrne i chrupiące, a nie rozgotowane
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!