Cześć! Przyznaję się, że śledzie w buraczkach bardzo lubię. Bardzo często zdarzało mi się kupować gotową sałatkę, ale chciałam smak przenieść do mojej kuchni i efektem
Pieprzyć z FantazjąDelikatny pasztet z golonek indyka wzbogacony mięsem wołowym. Bardzo smaczny dodatek do pieczywa, który idealnie smakuje np z konfiturą żurawinową. Takiego pasztetu nie może zabraknąć wśród
https:KKuchniaMniamZa oknem typowo listopadowa pogoda-szaro, buro, wieje i leje. Nie lubię jesieni w takim wydaniu dlatego na poprawę nastroju ugotowałam ulubiony, smaczny i sycący posiłek
Kasia i jej kobiecy światProsty przepis na super przekąskę, która zachwyci wszystkich gości na imprezie. Gwarantuję, że każdy kto jej spróbuje będzie prosił Cię o przepis. SKŁADNIKI: - 3 średniej wielkości
Prosty przepis naW lodówce zalegały mi 2 opakowania ciasta francuskiego i pierś z kurczaka. Z tego tez powodu na szybko powstał ten przepis. Patrząc na reakcję domowników
Prosty przepis naPomysł wziął się z potrzeby chwili. Jak widzimy w sklepie karpia to... musimy go mieć. A co z nim zrobić. Wiele wersji już robiliśmy, tym razem
R'n'G KitchenSkładniki: Opakowanie ciasta francuskiego Opakowanie świeżego szpinaku 200 g Mozzarella lulka 125 g Ser żółty 100 g Papryka czerwona 1/2 Czosnek ząbek Sól pieprz
Kulinarne przygodyWegańska, bez glutenu tatra daktylowo-kokosowa z śliwkami. Dzięki słodkości daktyli oraz śliwek nie wymaga dosładzania. Składniki: Spód 12 sztuk daktyli 1 łyżka oleju kokosowego 1/2
Truskawkowa FiestaDziś przepis na najprostsze muffinki dyniowe, na zasadzie składniki suche wymieszaj z mokrymi. Wilgotne i pachnące cynamonem i imbirem. Ale żeby nie było tak prosto i
Cooking for EmilyO tym, że zielone koktajle są zdrowe na pewno już słyszeliście. Kluczowym składnikiem w nich są oczywiście zielone liście: jarmuż, szpinak, bok choy, natka pietruszki czy
Lamarida.plJeśli została Ci konserwa po ostatnim wyjeździe, posiekaj ją ze szczypiorkiem i jajkiem. Po połączeniu z majonezem powstanie bardzo dobra pasta do pieczywa …
Kulinarny S.O.S.Jeśli została Ci konserwa po ostatnim wyjeździe, posiekaj ją ze szczypiorkiem i jajkiem. Po połączeniu z majonezem powstanie bardzo dobra pasta do pieczywa …
Kulinarne S.O.S.Cześć! Upiekłam tę pieczeń z myślą o kanapkach do pracy czy do szkoły. Bardzo lubimy w domu swojskiej roboty wszelakiego rodzaju mięsa. Ten smak i
Pieprzyć z FantazjąKalafior okazuje się być jednym z tych warzyw, z których zrobić można coś więcej poza zupą. Placuszki z kalafiora z sosem serowym Jeśli nie zupę to
mecooksKto nie lubi tradycyjnych smacznych słodyczy? Ja tiramisu uwielbiam! Bardzo często pozwalam sobie na taki deser, ale postanowiłam go przygotować w wersji dietetycznej. Ja go zrobiłam
Truskawkowa Fiesta