Na początku nie byłam przekonana do tego ciasta, ale muszę przyznać, że z czasem zaczęło mi smakować coraz bardziej. To wypiek przede wszystkim dla miłośników orzechowych
Smaki Na TalerzuPołączenie kokosu oraz migdałów, a na dodatek dyni? Dlaczego nie! Aksamitny smak podkreśli ciasteczko o smaku CARAMEL CRUSH PEANUT od YARO ! Składniki: 2 jaja 10 g
Truskawkowa FiestaRacuchy jogurtowe z dodatkiem świeżych, słodkich jabłek to nie tylko smaczny pomysł na śniadanie, to także pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci. Moje racuchy na jogurcie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!W kuchni bardzo lubię improwizować a wy? Kiedyś tak nie było, ale spontaniczność i wiedza co z czym połączyć przychodzą z czasem i doświadczeniem. Staram się
Dorota SmakujeTosty francuskie smakują dobrze przez cały rok, ale przygotowanie takiego śniadania w chłodny jesienny poranek jest szczególnie kojące. Słodka chałka z rodzynkami z dodatkiem dyni, cynamonu
Mienta blogDzisiaj propozycja na przepyszne ciasto makowo-kokosowe. Pięknie wygląda i wyśmienicie smakuje. Doskonale sprawdzi się na wyjątkowe okazje, takie jak święta czy ważne rodzinne uroczystości. (adsbygoogle
Przepiski.plSezon dyniowy w pełni, ostatnio ciągle robię coś z dynią :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldSezon dyniowy w pełni, ostatnio ciągle robię coś z dynią :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldPrzejęłam po mamie lepienie pierogów. Zawsze robiła to ona, ale teraz, kiedy odeszła, robię to ja. I będę to robiła. Ćwiczyłam dość długo, szczególnie od chwili
W mojej kuchniNie wiem, jak powinnam nazwać te pierogi. Dawniej były to pierogi ruskie. Dziś, biorąc pod uwagę sytuację w Ukrainie, niektórzy unikają tej nazwy jak ognia. Spotkałam
W mojej kuchniW sezonie nie sposób ich nie zrobić chociaż raz. Tym bardziej, że opieniek w lasach jest naprawdę bardzo dużo. Niektórzy nie zbierają opieniek, nie jedzą ich
W mojej kuchnizaczarowani. Tola jadła jaglane naleśniki ze szpinakiem i kozim serem. Łał. Zastanawiam się właśnie z czym tego typu szpinak można byłoby zjeść. Z makaronem? Pewnie. Jako dodatek do wytrawnych placków, kotletów różnej maści. Jak najbardziej. U nas póki co, świetnie sprawdził się jako farsz do czterech naleśników. Zrobię go znowu niedługo, My był zachwycony jego smakiem. Jeżeli jesteście fanami kozich
Kardamonovyblogu pojawiła się panierowana dynia , która zamiast z sosem cebulowym, może być podana właśnie z wegańskim sosem porowym. Bardzo dobrym pomysłem będzie również ukręcenie dzisiejszego sosu do wegańskich placków ziemniaczanych … Mmm aż zgłodniałem na samą myśl… Artykuł Wegański sos porowy pochodzi z serwisu Blendman.pl - wegańskie przepisy
Blendman