Zapraszam po nową odsłonę placków ziemniaczanych. Rok temu jadłam takie w barze mlecznym* w Warszawie i bardzo mi smakowały. Odtworzyłam je po swojemu i wyszło
Kuchnia domowa AniPlacki jogurtowe w błyskawicznym tempie znikały z talerza. Smażone na patelni z buźkami jeszcze bardziej zachęcały do zjedzenia. Smakują idealnie w
Pan i Pani Smith w kuchniJako, że kolagen to ostatnio bardzo popularny suplement diety, wspierający nasze stawy, skórę i włosy postanowiłam poeksperymentować w kuchni z unikalnymi smakami kolagenu Natu.Care . Tak powstały
Zasmakuj KuchniPuszyste i delikatne racuchy drożdżowe ze śliwkami. Racuchy posypane cukrem pudrem to świetny pomysł na ciepłe śniadanie lub podwieczorek dla całej rodziny. Prosty i szybki w
Zasmakuj KuchniPuszyste i delikatne racuchy drożdżowe ze śliwkami. Racuchy posypane cukrem pudrem to świetny pomysł na ciepłe śniadanie lub podwieczorek dla całej rodziny. Prosty i szybki w
Zasmakuj KuchniPyszne i ekspresowe racuszki, które pierwszy raz jadłam u siostry. Wzięłam od niej przepis, lekko zmodyfikowałam i przygotowałam dzieciom. Racuszki zniknęły ekspresowo nawet mimo tego
Kuchnia domowa AniPuszyste racuchy marchewkowe z twarogiem i czosnkiem delikatnie przyprawione gałką muszkatołową i kurkumą. Bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. To pomysł na ciepłe śniadanie, obiad lub
Zasmakuj KuchniNaleśniki smażone na chrupko z pieczarkami, porem, żółtym serem i posiekaną natką pietruszki. Pyszny i aromatyczny farsz pieczarkowy z dodatkiem gałki muszkatołowej. Naleśniki z farszem pieczarkowo
Zasmakuj KuchniPrzepyszne jabłka smażone w gęstym cieście naleśnikowym, które posmakują małym i dużym. Idealne na śniadanie, podwieczorek czy kolację. Składniki: 1 szklanka mąki pszennej
Kuchnia domowa AniPlacki bananowe posypane cukrem pudrem to smaczna propozycja na śniadanie, obiad lub kolację. Możesz podać je posypane cukrem pudrem lub polane miodem, syropem klonowym. Bardzo proste
Zasmakuj KuchniAromatyczne placki z batatów z dodatkiem cebuli, czosnku, mąki i jajek to pyszna propozycja na ciepłe śniadanie, obiad i kolację. Doprawione kurkumą i gałką muszkatołową. Podasz
Zasmakuj KuchniNaleśniki po meksykańsku to naleśniki z mięsnym farszem z czerwoną fasolą i kukurydzą. Zapiekane w sosie pomidorowym z mozzarellą. To ciekawy sposób na wykorzystanie naleśników. Naleśniki
Zasmakuj KuchniRobiliście kiedyś … gofry z fasoli? To moje ulubione gofry, są mega chrupiące, przepyszne, a smak fasoli nie jest w nich w ogóle wyczuwalny! Są całkowicie
FlymetothespoonJedliście kiedyś Bánh Tráng Nướng? To wietnamska pizza na papierze ryżowym, którą przygotujecie w kilka chwil. Poniżej przedstawiam Wam przepis na taką w wersji z wędzonym
FlymetothespoonJedliście kiedyś Bánh Tráng Nướng? To wietnamska pizza na papierze ryżowym, którą przygotujecie w kilka chwil. Poniżej przedstawiam Wam przepis na taką w wersji z wędzonym
Flymetothespoon