Składniki: - 350 g schabu pokrojenego w podłużne paski - 3 łyżki sosu sojowego ciemnego - chili - 2 łyżki oleju roślinnego -3 łyżki sosu Chow Mein - 1 ząbek czosnku
SMYKWKUCHNISkładniki: - 1 szt cebuli pokrojona w cienkie ćwiartki - 2 marchewki starte na tarce - papryka żółta - papryka czerwona - mała cukinia pokrojona w słupki - kawałek pora - 2 łyżki
SMYKWKUCHNICYKL DIETA NISKO- KALORYCZNA Dzisiaj polecam pyszne aromatyczne danie, z prawdziwych włoskich pomidorów, z dodatkiem ziół, szynki parmeńskiej - Prosciutto di Parma, i lanych kluseczek. Czy
SMYKWKUCHNIKochani kolejny przepis z kuchni chińskej, pyszny kurczak z sosie Chow Mein z dodatkiem grzybów Mun. składniki: - pierś z kurczaka - opakowanie sosu Chow Mein - 3 łyżki
SMYKWKUCHNIKolejny słoneczny, piękny wręcz pomysł na obiad, w cyklu dieta niskokaloryczna. Pyszna ryba otulona Prosciutto di Parma, a w środku rolady soczysty i aromatyczny pomarańcz, podane z jakże słoneczną potrawką z dodatkiem dyni. Na taki obiad kochani aż chce się do domu wracać. Kusi kolorami, przyciąga zapachem i jeszcze lepiej smakuje! Przepis na potrawkę z dynią: - 1/2 małej dyni - mała
SMYKWKUCHNIKochani zapraszam do wypróbowania kolejnego przepisu na sałatę. Jest pyszna! Składniki: - sałata lodowa - sałata rukola - szczypiorek - kapary Dresing : oliwa z oliwek, ocet balsamiczny, słodki sos chili
SMYKWKUCHNIKochani czytelnicy to mój drugi przepis w konkursie " Fusion w kolorach omnomnom" organizowanym na portalu Durszlak.pl. Zapraszam Was na przepyszne spaghetti inspirowane typowym włoskim daniem
SMYKWKUCHNIZapraszam Państwa na kolejny przepis w CYKLU DIETA NISKOKALORYCZNA, przepyszna zapiekanka z bakłażanem, kurczakiem i świeżą bazylią. Bardzo smaczna, aromatyczna i sycąca. Serdecznie polecam! Składniki
SMYKWKUCHNICiągle na diecie? A i owszem, ale kto powiedział, że na diecie ma być nudno! Wspaniale przygotowana ryba, z rozpływającą się w ustach skarmelizowaną gruszką, podana
SMYKWKUCHNIPIECZONY PSTRĄG NA MAŚLE Z OREGANO Zapraszam dzisiaj na soczystego i aromatycznego pstrąga faszerowanego świeżym oregano z dodatkiem masła, podanego z kolorowym ryżem. Danie jest banalne
SMYKWKUCHNISEZON SZPARAGOWY OTWARTY! Maj to miesiąc najlepszy na kupowanie i przygotowanie szparagów. W tym okresie smakują najlepiej! Dzisiaj bardzo prosty choć dla cierpliwych przepis na risotto
SMYKWKUCHNIKompot z rabarbarem ;-) Smak dzieciństwa, na poprawę nastroju! Niewątpliwie jest to powrót do smaku dzieciństwa. Jedyny taki w swoim rodzaju, bardzo orzeźwiający i smakowity. Do przygotowania
SMYKWKUCHNIWspaniały przepis na filety z kurczaka, z wyjątkowym sosem z tamarandywca i sosem sojowym. Mocny i głęboki aromat kuchni z dalekiego wschodu. Polecam gorąco, jak dla
SMYKWKUCHNIWIOSNA NA DOBRE ZAGOŚCIŁA NA NASZYCH TALERZACH! ZAPRASZAM! TARTA Z ZIELONYMI SZPARAGAMI I BOTWINKĄ! SKŁADNIKI: - świeża botwinka + 2 małe buraczki - 1/2 pęczka zielonych szparagów - 2 ząbki
SMYKWKUCHNIPRZEPYSZNE I ROZPŁYWAJĄCE SIĘ W USTACH ZAPIEKANE NALEŚNIKI Z BANANAMI I MIODEM EUKALIPTUSOWYM!!! PALCE LIZAĆ! „BLOGERZY ODKRYWAJĄ WALORY OLEJU RZEPAKOWEGO” „Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem
SMYKWKUCHNI