Sałatka z paluszkami surimi i ogórkiem konserwowym – to kolejna propozycja sałatki z paluszkami krabowymi , która sprawdzi się jako sałatka na grilla lub inną imprezę. Więcej
Kulinarne Przebojeskładniki: 12 szt. pomidorków koktajlowych 12 szt. mini kulek mozzarella 12 szt. listków bazylii lub więcej ocet balsamiczny sól, pieprz wykonanie: Na szpatułki nabijamy kuleczkę mozzarelli
Domowy Smak JedzeniaTo danie z kuchni meksykańskiej możecie podać na różne sposoby. Jednym z nich to serwowaną w towarzystwie z ugotowanym ryżem, `farsz zawijany w tortillę lub farsz
Kuchnia PokoleńPrzepyszny sernik waniliowy bez glutenu, bez spodu z prawdziwą laską wanilii i domowym ekstraktem waniliowym . Z polewą na bazie kwaśnej śmietany i syropu klonowego. Szybki w
Moja DelicjaRoladki rybne – z sandacza to mój najnowszy, genialny przepis z rybą w roli głównej. W ten sposób przygotowane danie
Kolorowy PrzepisownikKotlety mielone z cukinią i fetą to świetna alternatywa dla tych tradycyjnych, znanych wszystkim od pokoleń. Szczerze mówiąc- zwykłe dawno mi się
Kolorowy PrzepisownikDziękuje Adam za przepis, ten obiadek był pyszny. Przygotowanie nadzienia ( guacamole ) – awokado przeciąć na pół. Wyjąć pestkę i wydrążyć miąższ. Czosnek obrać i posiekać bardzo
Kuchnia PokoleńJak to się stało, że blog istnieje od kilku lat, a taka szynka w galarecie pojawia się na nim dopiero teraz? Robiłam te roladki tak wiele
Smaczna PyzaŚledziowy tatar jest wspaniałą przystawką – zdecydowany smak, lekka konsystencja i piękny wygląd – to jego atuty. Do jego przygotowania … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <span>
My Blueberry CornerSer parmezan można zastąpić innym twardym serem. To tak dla informacji dla tych co nie lubią parmezanu. Wykonanie ciasta do tarty , spód – brokuł rozerwać na
Kuchnia PokoleńSałatki uwielbiam i choć mam swoje ulubione typy, które powtarzam na różne okazje (i bez okazji), to lubię też wymyślać nowe
Kolorowy PrzepisownikTaką sałatkę podawać z ciepłymi krewetkami i serem. Zimną też można jeść, ale szczerze ja nie lubię. Krewetki oczyścić z jelita. Na górze naciąć wzdłuż krewetki
Kuchnia PokoleńUwielbiam takie mega proste i, nie oszukujmy się, mega szybkie sałatki! Zazwyczaj przygotowuję je na kolację, więc na blogu bardzo rzadko jakaś
Kolorowy Przepisownik