smaku nasiona czarnuszki do posypania na wierzch dowolne kiełki 4 jaja ugotowane na twardo. Ugotować soczewicę, odcedzić. Jaja przekroić na pół, wyjąć żółtka. Przełożyć do naczynia soczewicę, żółtka, dodać pestki słonecznika, czosnek, doprawić solą i pieprzem, wlać olej. Zmiksować. Nadziewać białka jajek farszem, posypać czarnuszką i dowolnymi kiełkami. II. Drugi farsz z czerwonej soczewicy z serem feta(...)pół, wyjąć żółtka. Przełożyć do naczynia soczewicę, żółtka, dodać fetę, czosnek, doprawić solą ( ostrożnie- feta już jest słona) i pieprzem, dodać koncentrat. Zmiksować. Nadziewać białka jajek farszem, posypać dowolnymi kiełkami lub ziołami. Farsz ziołowy do zapiekania 3 jaja na twardo 1/2 pęczka pietruszki 1/2 pęczka drobnego szczypiorku pół pęczka koperku sól, pieprz do smaku łyżka miękkiego masła bułka tarta
AZgotuj!Makaron z kurczakiem i cukinią to bardzo prosty i szybki pomysł na obiad gdzie nie mamy pomysłu i przede wszystkim czasu na coś wyszukanego. Ponadto kolorystyka
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!