GARA: SKŁADNIKI - 350 g m ąki pszennej typ 750 - 50 g m ąki pszennej typ 1850 - 50 g m ąki żytniej typ 720 - 50 g m ąki pszennej orkiszowej typ 700 - 3 łyżki maku - 7 g dro żdży instant piekarskich - łyżkę oleju - łyżkę miodu - 10 g soli - 280 -310 g letniej wody WYKONANIE: Wod ę wymieszaj z drożdżami i odstaw(...)IKEA 365+ bardzo pomocny kuchenny gadż et! Jednymi z moich ulubionych śniadań opr ó cz domowego chleba są śniadania na ciepło; owsianki, jaglanki i różnego kremy z kasz. Właśnie w słojach KORKEN przechowuj ę swoje ulubione płatki czy kasze, ale r ó wnież dodatki , tj. migdały. Jeśli lubisz wygodne miseczki sprawdź nową serię GLADELIG
SMYKWKUCHNI