Nie gram w gry na komputerze. No, dobrze... Od czasu do czasu ułożę pasjansa albo skasuję górkę klocków w mahjongu. I to wszystko.Gry jakoś nigdy nie
Pożeraczka, czyli raz adobrzeDługie, jesienne i chłodne wieczory sprawiają, że na kolację częściej jemy coś ciepłego i rozgrzewającego. Co dobrego przygotować, jeśli zabrakło już pomysłów? Specjalnie dla Ciebie wybrałam
Moja smaczna kuchniaUważam, że szczególnie te pierwsze zasługują na uwagę, bo o śniadanie we Wrocławiu jest niezwykle trudno, zwłaszcza o 7 rano i tutaj Korba wychodzi na przeciw naszym oczekiwaniom, serwując jajka na kilka sposobów, jaglankę, czy świeże pieczywo własnego wypieku. A i co jeszcze! Mają kawę za 4 zł, co uważam, że zasługuje na oklaski, bo czarny napar już dawno przestał(...)restauracji Korba. Talerz przekąsek: regionalne Łomnickie sery kozie, grillowany ananas, karczochy, oliwki czarne i zielone, kapary, papryka nadziewana, papryka grillowana, seler naciowy, humus klasyczny, chutney z czerwonej cebuli, kindziuk, szynka parmeńska, pieczywo. Grzanki: z pomidorami, z mozzarellą i szynką parmeńską oraz z pastą, przypominającą tapenadę z oliwek i suszonych pomidorów. Krewetki w tempurze z 3 sosami: mango, limonkowym i kabayaki
Food Square