Pulpety w sosie pieczarkowym to prosty i szybki do zrobienia pomysł na pyszny, domowy obiad. Wszyscy będą zajadać z smakiem! Przygotowując takie danie, nie trzeba mieć
e-PrzepisyKulinarneDzisiaj na obiad przygotowałam smażonkę z mięsa wieprzowego oraz kapustę na ciepło z pieczarkami. Danie łatwe w wykonaniu i bardzo smaczne.
Kulinarne Fantazje MarioliSchab w sosie chrzanowym wychodzi wyjątkowo mięciutki, delikatny i soczysty. Świetnie sprawdzi się na obiad, zarówno taki świąteczny, jak i codzienny. Można go podać w towarzystwie
e-PrzepisyKulinarneUwielbiam domową perską kuchnią i bardzo często gotuję aromatyczne zupy na obiad. Perska zupa ashe jo to zupa wegańska , która zawiera nasiona roślin strączkowych, mnóstwo świeżych
codojedzeniaAutentyczne Curry tajskie w 15 minut z kurczakiem, cukinią i pieczarkami! Zielona pasta Curry to wyjątkowe połączenie lekko pikantnego zielonego chilli i aromatycznych ziół. Pastę zieloną
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięPotrawka z kurczaka z brokułem, marchewką i papryką to doskonała propozycja na lekki, prosty oraz smaczny obiad. Do jej przygotowania naprawdę nie trzeba wielkich umiejętności. Mięso
Di gotujeDanie z cyklu: Bo była promocja :P Podwójna korzyść. Taniość: bo tak to musiałbym wywalić minimum jeszcze raz tyle. Leniuchowatość: ponieważ robiłem dwie potrawy jednocześnie
R'n'G Kitchen5/5 - (1 vote) Potrawka z indyka z grzybami leśnymi Ponownie grzyby.. Grzyby leśne, znowu… tu to już tylko o grzybach i z grzybów co
Ogrodnik w podróżyMielone z dynią i ciecierzycą to propozycja na ciekawy obiad dla całej rodziny. Sezon dyniowy rozpoczęty, więc należy urozmaicać posiłki o te soczyste i wiecznie pomarańczowe
Magiczny GarnekBardzo smaczne danie obiadowe, karkówka w sosie cebulowo - pieczeniowym. Mięso jest bardzo smaczne, miękkie idealne do kasz, makaronów, ziemniaków itp. SKŁADNIKI : 1,5 kg
Kulinarne Fantazje MarioliDzisiaj przepis na nadziewaną cukinię mięsem i ryżem, bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu. SKŁADNIKI : 3 cukinie 1 cebula, 4 ząbki czosnku
Kulinarne Fantazje MarioliWołowina po burgundzku, to klasyka kuchni francuskiej. Mięso rozpływa się w ustach, a aromat stworzony przez czerwone wino, zostawia niezapomniane wrażenia smakowe. Danie nie
R'n'G KitchenKociołek drwala Treściwe, sycące i mega smaczne danie jednogarnkowe. Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu. Można je podać ze świeżym pieczywem albo z kaszą, pyzami lub
Blog z ApetytemTradycyjne danie kuchni rosyjskiej o słono-kwaśnym smaku. Pierwszy raz jadłam ją w byłym NRD, będąc studentką podczas wakacyjnego zarobkowania. Teraz miałam okazję ugotować soljankę na
To co kochamFasolka po bretońsku – bezapelacyjna królowa przydrożnych barów ! Nazwa dania sugeruje, że powinno mieć swe korzenie w Bretanii, ale z Francją nie ma nic wspólnego i
To co kocham