By cukinia była giętka i jędrna – po pokrojeniu wystarczy sparzyć ją wrzątkiem, a następnie wrzucić do wody z lodem, a na koniec dokładnie odsączyć z
Kulinarne PrzebojeSałatka z buraczków i papryki zamknięta w słoikach na zimę… i nie tylko zimę ;-) Z przepisu Mamci :) Sałatka z buraczków i papryki – Składniki Buraki
Kulinarne PrzebojePyszna surówka do obiadu: Surówka z białej kapusty i koperku! Składniki Biała kapusta 500g Koperek 2 pęczki Cytryna sok z połowy cytryny Pieprz do smaku Sól
Kulinarne PrzebojePost Szybka i prosta sałatka z mozzarellą, roszponką i pomidorami pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePolecam surówkę do obiadu, z białej kapusty i rzodkiewki. Składniki Biała kapusta 500g Rzodkiewka 2 pęczki Jogurt grecki 4 łyżki Koperek 1 pęczek Musztarda delikatesowa 4
Kulinarne PrzebojeSkładniki Czerwona cebula 1 sztuka Świeży ogórek 1 długi Pomidorki koktajlowe kilka sztuk Makaron tortellini 250g Ser feta 250g Czarne oliwki garść Jogurt grecki 3 pełne
Kulinarne PrzebojeUbijać aż krem wystygnie, około 6-7 minut. Białka w tym czasie zdecydowanie zwiększą swoją objętość. Przełożyć krem do szprycy i udekorować. Opalić palnikiem lub w piekarniku w opcji grill. Bon Appetit
Pudełko rozmaitości