Lubicie przekąski? Kto nie lubi! Tym bardziej kiedy możemy przygotować je dosłownie w kilka minut. Dlatego dzisiaj mamy dla Was przepis na szybką i pyszną przekąskę
Związek na patelniDeser zawsze kojarzy się z czymś słodkim. Dziś proponujemy Wam jednak trochę inne połączenie smaków, które nie jest tak jednoznaczne. Składniki: - serek mascarpone 250 g
Związek na patelniRano trudno znaleźć czas na urozmaicone śniadanie, ponieważ zazwyczaj spieszymy się do pracy. Dlatego dzisiaj mamy dla Was przepis, który jest bardzo prosty, szybki i smaczny
Związek na patelniDo świąt zostało już tylko kilka dni. Najwyższy czas by zacząć się do nich przygotowywać. Z racji tego przygotowaliśmy dla Was szybki przepis na pierniczki z
Związek na patelniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Dzisiejszy przepis sprawdzi się na kolację lub jako przekąska na wieczorne spotkanie z rodziną czy
Związek na patelniJaki karp króluje na Waszych stołach podczas Wigilijnej kolacji? U nas od 4 lat stawiamy na karpia w winie z dodatkiem rodzynek. SKŁADNIKI: - 800
Związek na patelniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Ciasto francuskie to nasz ulubiony sposób na szybkie przekąski. Można z niego stworzyć naprawdę pyszne
Związek na patelniKoktajl owocowy to świetny pomysł na dostarczenie dla organizmu niezbędnych witamin, a do tego bardzo smaczny. Tym razem, zamiast mleka, jako baza posłużył nam napój roślinny
Związek na patelniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Związek na patelniLubicie zapiekanki? Jasne, że tak. Pierwsze co nam się kojarzy z tą nazwą to gruba bagietka z niewielką ilością farszu, zalana ciągnącym się serem. Oczywiście nie
Związek na patelniIdealna, lekka, do dań obiadowych, wszelakich mięs, pieczonych, smażonych i dań z grilla. Niezwykle lekka, zdrowa, jedna z ulubionych nowości! Główne składniki to sałata lodowa, marchew, ogórki kiszone (zamiennie konserwowe), jogurt naturalny, dla przełamania smaku i ostrości musztarda. Z dodatkiem szczypioru i natki – polecam do obiadu i lunchboxu! SKŁADNIKI: 1 sałata lodowa 3 ogórki kiszone 3 marchwie 2 małe(...)drobno siekam. W misce mieszam posiekaną sałatę lodową z resztą składników, dodaję musztardę i jogurt, mieszam, doprawiam do smaku. Podaję do obiadu z ziemniakami i mięsem oraz dań z grilla. Smacznego
Zasmakuj KuchniGrillowanie – któż z nas nie uwielbia oddawać się tej jakże wielkiej przyjemności? Zarówno pod względem kulinarnym jak i towarzyskim grill jest przecież zawsze świetnym pomysłem! W końcu co może być lepszego od kawałka doskonale przypieczonej kiełbaski, marynowanego mięsa, dawki grillowanych warzyw czy innych smakołyków spożywanych w zacnym gronie rodziny, przyjaciół lub znajomych. Często jednak [...] Artykuł Grill elektryczny – czy warto
Pogotujmy.plPstrąg łososiowy to ryba polecana osobą na diecie. Zawiera niewiele kalorii i ma delikatny smak. 100g pstrąga łososiowego zawiera ok. 90-100 kcal. Oczywiście wszystko zależy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!praktycznie wszystko i w dowolny sposób łączyć składniki. Na dzisiejszy obiad wykorzystałem niezawodną w każdym przypadku pierś z kurczaka, główki pieczarek oraz czerwoną cebulę. Oczywiście polecam przygotować szaszłyki na grillu ale gdy pogoda nie dopisuje można użyć patelni grillowej lub piekarnika. Składniki Pierś z kurczaka Pieczarki Czerwona cebula Przyprawa do kurczaka Patyczki do szaszłyków Przygotowanie Pierś z kurczaka oczyszczamy, myjemy
Programista w kuchniwszystko razem i marynujecie mięso przez minimum godzinę w lodówce. Dodatkowym autem jest fakt, że można ją grillować na patelni bez użycia tłuszczu lub po prostu rzucić na ruszt grilla. Bez wątpienia będę wracał jeszcze nie raz do tego przepisu. Do piersi z kurczaka podałem gotowany kalafior oraz grillowaną cukinię, które świetnie dopasowały się do mięsa. Idealny obiad na ciepły(...)godzinę. Grillujemy na patelni natłuszczonej oliwą z oliwek za pomocą ręcznika papierowego, aż mięso ładnie się zarumieni (około 10 minut z każdej strony). Warto spróbować przyrządzić je na zwykłym grillu, wtedy smakuje jeszcze lepiej
Programista w kuchni