rozwiń i czytaj przepis :Rozwiń i czytaj przepis :
Ewa w kuchniWiele osób tak zachwala steki z rekina, że postanowiłam i ja spróbować. Dorwałam je w jednym ze sklepów i usmażyłam na obiad. Podałam je z domowymi
Ewa w kuchnirozwiń i czytaj przepis :Rozwiń i czytaj przepis :
Ewa w kuchnirozwiń i czytaj przepis :Rozwiń i czytaj przepis :
Ewa w kuchniDziś propozycja na wykorzystanie kolejnych produktów od Społem Kielce. A jest to majonez Omega 3 i Sos curry. Do tych produktów dodałam jeszcze kilka składników i
Ewa w kuchniZapewne zastanawiać się będziecie dlaczego ta babka to babka figa z makiem ? A dlatego bo wykorzystałam do niej konfitury carskiej figa z makiem, którą dostałam w
Ewa w kuchnirozwiń i czytaj przepis :Rozwiń i czytaj przepis :
Ewa w kuchniMój mąż dynię omija szerokim łukiem. Upiekłam sernik z dynia Hokkaido nie mówiąc Mu co tam jest w środku. Dodałam także pyszne mango z wanilią od
Ewa w kuchniDziś znowu coś z nuta dyni. A dlaczego ? A dlatego, że dostałam wielką dynię i trzeba ją zużyć aby się nie zmarnowała. Po za tym mąż
Ewa w kuchniDomowe mięsa do chleba są najlepsze. Wiemy co jemy. Ta łopatka marynowała się 12 godzin, dzięki czemu cała przeszła aromatem i smakiem przypraw. Do takiego mięska
Ewa w kuchniMoja wersja popularnego ciasta Kilimandżaro. Ciemny biszkopt, masa dyniowo - jabłkowa, masa budyniowa i kremowa polewa. Po prostu bajka. Koniecznie upieczcie to ciasto. Co prawda trochę wymaga
Ewa w kuchni