Składniki: 50 dkg fileta z indyka 200 jarmużu 1/2 pęczka szparagów 2 cebule 1 jogurt naturalny sól, pieprz czubryca czerwona Przygotowanie: Indyka pokroić w kostkę, obsypać
czarrna od kuchniCześć! Masz ochotę na schab w trochę innym wydaniu? Musisz wypróbować ten przepis! Schab z winem, śmietaną, rozmarynem i szałwią jest przepyszny! Możesz go podać z
Moja pasja smakuSkładniki: 1 filet z kurczaka 2-3 łyżki żurawiny Fanex 1 łyżeczka miodu sól, pieprz słodka papryka Przygotowanie: Fileta włożyć do naczynia do zapiekania, posypać przyprawami
czarrna od kuchniSkładniki: polędwica z dorsza, po kawałku na osobę 1 młoda cukinia 1 pęczek zielonych szparagów 1 średni por 1 marchewka sól, pieprz curry przyprawa do ryb
czarrna od kuchniSKŁADNIKI: ( 12 szt. ) 1 szt. = 150 kcal 3 jajka na twardo łyżka mielonego
Atlas SmakówBoczniaki smażone z pietruszką W minione święta odwiedziłem mamę, która w podobnej formie do dzisiaj przedstawionej, zaserwowała mi i siostrze boczniaki smażone . Już od dawna chodziło
BlendmanCześć! Jeśli w moim menu pojawiają się sałatki… Wiedz, że coś się dzieje! Co się dzieje? Przyszła wiosna więc moim menu zagościło więcej lekkich potraw
Moja pasja smakuSKŁADNIKI: ok 1500 kcal 1 k schabu bez kości łyżeczka soli morskiej 3 ząbki czosnku
Atlas SmakówMakaron z cukinii w sosie teriyaki Szukasz oryginalnego sposobu na wykorzystanie cukinii? Chcesz się przed kimś popisać lub samemu spróbować czegoś nowego? Makaron z cukinii idealnie
BlendmanNie zawsze mamy możliwość zrobienia grilla. Czasem nie sprzyja nam pogoda, czasem nie ma gdzie lub wydaje się nam całość bardzo pracochłonna. Dlatego dziś propozycja na
Kuchnia co dniaSkładniki: 1 pojedynczy filet z kurczaka 2 połówki brzoskwiń z puszki 2 łyżki żurawiny Fanex sól, pieprz słodka papryka zioła prowansalskie oliwa Przygotowanie: Fileta przekroić tak
czarrna od kuchniSKŁADNIKI: ok 300 kcal pstrąg tęczowy łyżka oliwy z oliwek gałązka koperku ząbek czosnku plaster cytryny sól morska
Atlas SmakówSKŁADNIKI: ok 3000 kcal 1,2 kg szynki wieprzowej, najlepiej "kulka" 3 łyżki oliwy z oliwek sól morska
Atlas SmakówSkładniki: 30 dkg świeżego fileta z czarniaka 8 plasterków szynki parmeńskiej pasta z suszonych pomidorów przyprawa do ryb Galeo Przygotowanie: Fileta przekroić na cztery kawałki, każdy
czarrna od kuchniSkładniki: 2 golonki z indyka musztarda piri-piri miód przyprawa do indyka Galeo przyprawa do mięsa duszonego Galeo olej Przygotowanie: Z golonki wyciąć kości, środek nasmarować
czarrna od kuchni