Czas czytania: 2 min Tarta ze śliwkami i krówką pod pierzynką bezową. Smakowite połączenie słodkich karmelowych krówek i lekko kwaśnych śliwek na delikatnym piaskowo-kruchym spodzie
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: 2 min Domowe suszone pomidory, to najlepsze pomidory pod słońcem. Nie jadłam lepszych niż właśnie te robione w domu, są soczyste i pełne aromatu
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: 3 min Ruskie pierogi to w zasadzie nasz narodowy specjał, choć nazwa może zmylić. Mimo że to nasz klasyczny przepis to niestety, żeby zjeść
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: < 1 min Aromatyczny, naturalny i często wykorzystywany w kuchni, dobrze go mieć w swojej spiżarni. W naszych sklepach ekstrakt jest dostępny, ale jest
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: 2 min Ciasto, które można określić przebojem każdej imprezy! Ciasto jest po prostu boskie! Niebywale delikatny kruchy spód uzyskacie dzięki wcześniejszemu schłodzeniu, a następnie
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: 2 min Przecier pomidorowy to lato zamknięte w słoiku, tego nie może zabraknąć w mojej kuchni! Domowy przecier różni się od przecieru kupionego w
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: 2 min Knedle ze śliwkami przygotowane na bazie bardzo miękkiego ciasta z dodatkiem ziemniaków. Fantastycznie smakują podane z dodatkiem słodkiej śmietanki z odrobiną cynamonu
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: < 1 min Podczas pieczenia tego chleba zapach rozmarynu unosi się po całym domu. W środku chleb z rozmarynem jest bardzo miękki, puszysty a
SprawdzonaKuchnia.plCzas czytania: 2 min Tort Red Velvet wywodzi się z Ameryki. Przepis ten, to jedno z większych pozytywnych zaskoczeń kulinarnych, jak dla mnie! Amerykańskie ciasta nieprzypadły
SprawdzonaKuchnia.pl