Jako że zaczął się sezon grillowy, a pogoda taka piękna, wszyscy rozpalają grilla!😉 A co zrobić jak pogoda przestaje być tak ładna? Użyć patelni grillowej!😀 Ten
Jak gotować i nie zwariowaćSkładniki: udka kurczaka 4 duże, przyprawa Pesto Peperroncino Royal Brand 3 łyżeczki, kucharek 2 łyżeczki, curry Liście suszone Royal Brand 2 łyżki, papryka słodka mielona Royal
W Mojej Kuchni LubięSałatki to jest to co lubię najbardziej. I przygotowywać, i jeść. To danie, które jest kompozycją smaków, barw i aromatów. Większość z nich podawana jest na
mojewypiekiinietylkoDzięki tej metodzie mięso jest bardzo, a to bardzo soczyste, panierka mega chrupiąca! Polecamy Składniki 2 filety z kurczaka (po 200 g) 50 g
R'n'G KitchenSkładniki: udka kurczaka 4 duże, papryka czerwona 1 łyżeczka, rozmaryn 1 łyżeczka, kucharek 2 łyżeczki, czosnek granulowany 1 łyżeczka, curry Royal Brand 2 łyżeczki, olej rzepakowy
W Mojej Kuchni LubięROLADKI Z KURCZAKA z bazyliowym pesto to wspaniała przystawka, ale... Artykuł ROLADKI Z KURCZAKA Z BAZYLIOWYM PESTO I ORZECHAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESkładniki: piersi z kurczaka 1 podwójna, olej rzepakowy 1/2 szklanki, cebula 4 sztuki, papryka czerwona 1 sztuka, jabłka 2 sztuki, gruszki 2 sztuki, pieczarki 6 sztuk
W Mojej Kuchni LubięSkładniki: olej rzepakowy 1/2 szklanki, przyprawa do zup i potraw w płynie 1 łyżeczka, kucharek 2 łyżeczki, curry Royal Brand 1 łyżeczka, rozmaryn suszony 2 łyżeczki
W Mojej Kuchni LubięJuż jakiś czas temu pokazałam Wam przepis na udka faszerowane pieczarkami , różnymi warzywami jak i samym szpinakiem . Mięso przygotowane w ten sposób jest soczyste i bardzo
UgotowaćPołączenie uwielbianego przez wielu kurczaka z duszonymi warzywami sprawdza się. Polecamy. Składniki 4 udka kurczaka 3 marchewki kalarepa 250 g zielonej fasolki szparagowej ( może być
R'n'G Kitchendoskonałe na zimno oraz na ciepło, niezastąpiona przekąska podczas różnego rodzaju imprez SKŁADNIKI 1 podwójna pierś z kurczaka, 3-4 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyżeczka
słodki bratekMacie ochotę na pyszną kaczkę? Taką aromatyczną, pełną smaków, chrupiąca i z azjatyckim pazurem? Jeśli tak to polecam kaczkę prawie po kantońsku. Trudno w domu dokładnie
Bernika - moj kulinarny pamietnikSkładniki: miód wielokwiatowy 1/2 szklanki, olej rzepakowy 1/2 szklanki, sok z cytryny 2 łyżki, rozmaryn suszony 2 łyżeczki, czosnek granulowany 1 łyżeczka, przyprawa do kurczaka 2
W Mojej Kuchni LubięUdka zapiekane z ryżem i warzywami to pomysł na szybki, jednogarnkowy i prosty do przygotowania obiad. Wystarczy wszystko ułożyć w naczyniu żaroodpornym i całość zapiec w
UgotowaćŚwiąteczna ,szynka z indyka , parzona w piekarniku Wielkanocne święta , zawsze są okazją do upichcenia czegoś pysznego , a że wiosna w ataku , także lekkiego " class="wp-smiley
Ogrodnik w podróży