Jogurt z bananem i bakaliami Na 1 porcję: 1 średni banan 175 g jogurtu naturalnego 1 łyżka suszonej żurawiny
peggiwkuchniPrzepis znalazłam na blogu Edwina , którego serdecznie pozdrawiam :-) Przepis na swoje potrzeby nieco zmodyfikowałam. Pasta z suszonych pomidorów i jajka Na 6-8 porcji:
peggiwkuchniFIT FIT FIT:) Składniki; burak ugotowany lub upieczony, szpinak, ser feta, sezam, ocet balsamiczny Wykonanie; Ugotowanego buraka kroimy dodajemy szpinak , sezam, kruszymy ser feta i skrapiamy
Anioły w kuchniPIECZONY KURCZAK / ROASTED CHICKEN Kurczak pieczony w całości. Bardzo efektowne i wvrew pozorom niewymagające danie. Czasochłonne – owszem, ale niewymagające. Warzywa mogą być dowolne – Twoje
Martyna CooksProsta, pyszna i kolorowa. Idealnie prezentująca się na talerzu sałatka z czerwonej kapusty, marchewki oraz pietruszki. Zrobiona jest tak naprawdę z dwóch składników, które prawie zawsze
PaleoLifeDziś mam dla Was kolejny fantastyczny przepis na placuszki z kaszy jaglanej – idealne na leniwe śniadanie albo lekki obiad. Robi się je w błyskawiczny sposób
Ostra na SłodkoMam dzisiaj dla Was przepis na cos odchudzonego:) Przepis pochodzi ze strony Honoraty Skarbek , której poczynania bardzo ostatnio śledzę;) Zapraszam na jej stronę... http://www.honorata-skarbek.com/ Składniki
Anioły w kuchniSzybkie,proste drugie ŚNIADANIE mało kaloryczne. Danie ma 150 KCAL. 1 śr.wielkości kromka pełnoziarnistego chleba 30 g. 0.5 trójkącika serka topionego laight
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiUwielbiam takie pasty z rybą. Mają wiele mikroelementów i są przepyszne. Danie ma 318 KCAL. 1 śr.wielkości kromka żytniego razowego chleba 30 g. 1
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiWytrawne koktajl są najlepsze.Świetne na drugie śniadanie z kawałkiem pieczywa chrupkiego. Danie ma 126 kcal. 1 szkl.kefiru 200 ml. 1 duży ogórek 100 g
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiNie ma to jak domowej roboty kisiel.Bez konserwantów,dodatków smakowych i sztucznych barwników , a jak smakuje , niech się kupne schowają.Można go robić z owoców
Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki