Pieczone udka z bigosem Tymi udkami z kurczaka zachwycają się wszyscy goście. Udka tak naprawdę można łączyć z różnymi dodatkami jak postanowiłam połączyć z bigosem. Muszę
Kulinarna ChwilaGulasz wołowy z marchewką i ziemniakami Wołowinę umyć, osuszyć, oprószyć solą, pieprzem czarnym mielonym i obtoczyć w mące pszennej. Do garnka o nieprzywierającym dnie lub głęboką
ememe kitchenPieczone udka z pieczarkami Zdradzę Wam sposób na przygotowanie faszerowanych udek. Mięso drobiowe jest najbardziej popularne, ponieważ jest delikatne i świetnie komponuje się z wieloma składnikami
Kulinarna ChwilaBoczek, który pachnie miodem i ma ostrą nutę, polecam! Co nam trzeba? kawałek boczku- wybierzcie jak najchudszy z cienką skórą (około 1,5 kg), marynata: 3
LatosiowydomLubicie krupnik?, mój smak dzieciństwa, zwłaszcza na żołądkach. Ten dzisiejszy jest aromatyczny, treściwy i przepyszny. Polecam wypróbować i ten z grzybami i wędzonką. Krupnik z lat
Moje Małe CzarowanieDziś zapraszam na obiad. Pyszny, aromatyczny, idealny! Robi się szybko i prosto W kuchni towarzyszy mi Kupiec i ich pyszna kasza bulgur Co nam trzeba? 1
LatosiowydomJak podaje Jamie panissa to mniej elegancka kuzynka risotta. A że my risotto zawsze i wszędzie czem prędzej wykorzystaliśmy przepis. Pochodzi on z książki Jamiego Olivera
Moje Małe CzarowanieAromatyczna, przepyszna zupa z małymi klopsikami zaspokoi głód niejednego głodomora i wielbiciela zup. Polecam bardzo gorąco, jest znakomita, idealna na chłodne, lutowe popołudnie. Tiftele to nic
Moje Małe Czarowanie