Sezon grillowy trwa w najlepsze, upały wręcz zachęcają do spożywania posiłków na balkonach, tarasach czy nad wodą. Dlatego zapraszam dzisiaj na kurczaka z grilla w marynacie
Bernika - moj kulinarny pamietnikDziś przedstawiam przepis na bardzo przyjemne i nieśpieszne danie jednego z moich ulubionych kucharzy Billa Grangera z jego książki „Bill’s Italian Food”. Makaron
karmelowyPyszna propozycja dla miłośników dań jednogarnkowych - kurczak pieczony z warzywami. Chwila krojenia - a potem samo się robi :)SKŁADNIKI 4 kawałki kurczaka (np.udka)5 dużych
Moje Kuchenne RewelacjePyszny kurczak w panierce z płatków kukurydzianych z domowym sosem BBQ - czyli zdrowa, domowa wersja fast foodów :)SKŁADNIKI8 pałek z kurczaka (mogą być też skrzydełka
Moje Kuchenne RewelacjeKurczak, pomarańcze i papryka.. trio idealne... przepis pochodzi z książeczki, która była dodatkiem do Good Food Magazine a udostępniła go kiedyś Karolina stronie Galerii potraw
Bernika - moj kulinarny pamietnik