Desery z ryżem na mleku są przepyszne i łatwe do zrobienia. Najlepiej jest wcześniej ugotować ryż, zrobić większą porcję np. na śniadanie, a reszta świetnie nada
dolcevitainmykitchenpołączenia się składników. Ciasto można odstawić na około 15 min, aby "odpoczęło" Rozgrzać gofrownicę i chochelką nakładać porcje ciasta, rozprowadzając dokładnie po kratkach. Piec około 4 min z każdej strony. Podawać posypane cukrem pudrem lub z bita śmietaną, owocami lub jak kto woli. S macznego
Radość kipiąca uśmiechem.lubianą. Jednak to właśnie różnorodność sprawiła, że jest ona taka popularna. Różna wielkość, grubość ciasta, składniki w zależności od upodobań oraz kraju i regionu przygotowania. Tak we Włoszech często pojawiają się aromatyczne sery i owoce morza. W Polsce grzyby, kiełbasy i wędliny. W Zakopanem oscypek. Szukasz pomysłu
KuchniaWeDwoje.plSkładniki: 1 puszka czerwonej fasoli bez zalewy 1 dojrzały banan 2 średnie jajka 2 łyżki cukru trzcinowego 2-3 łyżki miodu 3 łyżki ciemnego kakao 1
Słodkie zapomnienieNiezwykłe połączenie słodkiej truskawki z kwaśnym kiwi. Idealne orzeźwienie na upalne dni. Ten koktajl dodaje energii, a przy tym jest smaczny. Składniki: 200 g truskawek 180
Ciasta z tradycjamiMimo, że do Świąt Bożego Narodzenia mamy jeszcze miesiąc, w sklepach od dawna są już choinki i ozdoby świąteczne, a każdy z nas obmyśla już świąteczne
Kuchnia MagdaLeny