Czas przygotowania: 20 min. Porcja dla 1 osoby Koszt przygotowania: 11,00 zł SKŁADNIKI na sałatkę: 2 pomidory 1 kulka sera mozzarella zielone oliwki garść rukola
kulinarnyJaSezon na szparagi w pełni... Zastanawiałem się jak przygotować danie ze szparagów, aby nie stracić ich smaku i uroku. Zdecydowałem się delikatnie je zblanszować i przesmażyć
kulinarnyJaZa oknem żar leje się z nieba. Po głowie krążą pomysły na lekki posiłek. I oto jest. Moja propozycja na letnią sałatkę. Świetne połączenie bakłażana, cukinii
kulinarnyJaNasz polski klimat zmiennym jest. Właśnie nadeszły chłodniejsze dni. Wietrznie i deszczowo. To idealna pora na zupę. Dziś chciałbym zaproponować Wam mój krem z pieczonej papryki
kulinarnyJaJesienne dni zbliżają się wielkimi krokami. Dlatego warto przygotować jeszcze coś skąpanego w promieniach słonecznych. Dziś lekka sałatka dla fanów owoców morza. Jeśli lubicie krewetki, warto
kulinarnyJaUwielbiam ten czas, gdy na sklepowych półkach można znaleźć świeże figi. W zeszłym roku przygotowywałem przystawkę/sałatkę z figami, mozzarellą i awokado . Dziś inna propozycja
kulinarnyJaJuż jutro, niektórzy z Was będą przygotowywać halloweenowe party. Dlatego chciałbym Wam zaproponować moją wariację na temat sałatki jarzynowej. Będzie idealna na tę okazję. Udanej zabawy
kulinarnyJaChłodne dni zbliżają się wielkimi krokami. To czas, gdy spada odporność naszych organizmów. Szybko łapiemy infekcje i jesteśmy podatni na przeziębienie. Dziś chciałbym Wam zaproponować
kulinarnyJaO wartościach odżywczych ryb i szpinaku nie będę się rozpisywał. Gdyż wpajano nam to już od najmłodszych lat. Dlatego dziś pora na rybkę. A konkretnie, pieczony
kulinarnyJaHej! Zapewne zastanawiacie się czemu ten mus jest zielonkawy... Muszę Wam powiedzieć że moje nowe odkrycie to młody jęczmień!. Sproszkowany pełni rolę witalnego aktywatora na wyciągnięcie
Kuchnia PROzdrowotnaNoworoczne śniadanie z przytupem. Moim postanowieniem noworocznym jest przygotowywanie coraz większej ilości zdrowych, wegańskich lub glutenowych przepisów. Składniki na 3-4 gofry : 1/2 szkl. mąki jaglanej
CzarnawisienkaSajgonki - Spring Rolls, to coś co zawsze lubiłam robić i jeść. Najfajniejsze w całym tym daniu jest to, że można dowolnie dobierać składniki i zawsze
Kulinarna rozmowaOmlet to klasyka kuchni francuskiej, chociaż jego odmianę można spotkać niemal wszędzie na świecie. Dziś chcę Wam pokazać moją wersję na niedzielne leniwe śniadanie. Dla jednej
Kulinarna rozmowaAs colder days approach I have been craving food that will make me warm. Creamy soups are perfect this time of the year. It's good
Kulinarna rozmowaI love fish. But I realised that I haven't shared any fish recipes for a long time! So today I made salmon with broccoli and
Kulinarna rozmowa