Nadziewane kieszonki drobiowe

Nadziewane kieszonki drobiowe

Nadziewane kieszonki drobiowe

Przepis na : obiad

Składniki: 4 filety z kurczaka 300 gram pieczarek 1 papryka czerwona 1 cebulka 200 gram sera żółtego lub sera camembert szczypta słodkiej wędzonej mielonej papryki oraz tymianku sól, świeżo zmielony pieprz Ponadto 1 jajko buła tarta olej  Wykonanie: Pierś myjemy obsuszamy delikatnie ręcznikiem papierowym, mięso przecinamy wzdłuż tak aby utworzyła man się kieszeń. Bardzo delikatnie rozbijamy tłuczkiem każdą stronę kieszonki. Filety przyprawiamy solą, świeżo zmielonym pieprzem oraz papryką i tymiankiem. od... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu kgwjanczewo

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

Kgw JanczewoKgw Janczewo

Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, tarta, ser, pieczarki, ser żółty, camembert, mielone, ciasto, mięso, pierś, bułki, piersi, kotlety, kurczak, kotlet, filet z kurczaka, dania na gorąco, wielkanoc, boże narodzenie, obiad, kurczak z pieczarkami, kurczak z papryką , kurczak z serem, mielone pieczarki, tarta na słodko, pieczarki do obiadu, kurczak wędzony , mięso mielone, kurczak pieczony, gotowany kurczak

Inne przepisy z kgwjanczewo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.