WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 7 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 8-10 Składniki: 220-250 g twarogu półtłustego, 3 czubate łyżeczki jogurtu
JejKuchniaPlacki ziemniaczane to znane i prawie przez wszystkich lubiane danie z ziemniaków. Prostota wykonania i natychmiastowa możliwość ich zjedzenia zaraz po usmażeniu sprawia, że chętnie je
Kuchcik gotujeSkładniki (na 10 porcji) - 200 g truskawek, - 3 szklanki płatków owsianych (ok. 330 g), - 1/2 szklanki płatków migdałów (ok. 45 g), - 1/2 szklanki wiórków kokosowych (ok
Zdrowe odżywianie w pięciu smakachPlacuszki walijskie przygotowuje się tradycyjnie z rodzynkami. W mojej wersji przygotowane są z dodatkiem płatków Lubella corn flakes kakao i miód . Podawać można je posypane cukrem
Passions hobbies lifeSkładniki – porcja dla czterech osób: 400 ml mleczka kokosowego, 4 łyżki nasion chia, 3 łyżki miód lub syropu klonowego, 200 gram malin mrożonych lub świeżych
Coś bym zjadłaPyszny makaron tagliatelle ze szparagami i boczkiem w śmietanowym sosie z odrobiną parmezanu. Pazura dodaje cukinia podsmażona z czosnkiem. Ktoś mądry kiedyś powiedział, że kuchnia
Rusty ForkNajszybszy sposób na orzeźwienie? Zjedzenie arbuza. Może być jeszcze bardziej orzeźwiająco, jeśli połączycie go z zimnym jogurtem. Jogurt naturalny uwielbiam z płatkami owsianymi. I tak powstało
Moja smaczna kuchniaClafoutis to nic innego niż zapiekane owoce w masie mleczno-jajecznej, smakiem przypominające zapiekany omlet z owocami. Clafouits jest lekki, puszysty i delikatny w smaku
La grande e la piccola cuocaDOMOWE FIT GOFRY! Ekspresowy przepis na fit gofry! Prościej się nie da: - 2 białka - 1 żółtko - 2 łyżki mąki orkiszowej -1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
SMYKWKUCHNIUlubiona sałatka mojej mamy. Bez tego dania nie ma u nas świąt. Kilka składników a potrafią zdziałać cuda z kubeczkami smakowymi. SKŁADNIKI: Podwójna pierś kurczaka Puszka
Kopystką po garachTo już koniec! Zapasy zeszłorocznych, zamrożonych owoców skończyły się! Pozostały jedynie żółtciutkie mirabelki. Ostatnie mrożone jeżyny wykorzystałam rozsądnie. Zrobiłam koktajl jeżynowy i ten mrożony jogurt, w
Moja smaczna kuchniaTo już koniec! Zapasy zeszłorocznych, zamrożonych owoców skończyły się! Pozostały jedynie żółtciutkie mirabelki. Ostatnie mrożone jeżyny wykorzystałam rozsądnie. Zrobiłam koktajl jeżynowy i ten mrożony jogurt, w
Moja smaczna kuchniaProsta sałatka z czerwoną cebulką Sałatka , to słowo , zawsze wróży pyszną kolację " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" />" class="wp-smiley" style="height
Ogrodnik w podróżyOdkąd pierwszy raz upiekłam bułki w domu, ani razu nie upiłam pieczywa. Piekę je praktycznie codziennie i zajmuje mi to 10 minut fizycznej pracy każdego wieczoru
Cook&Love