przetwory - 15331 przepisów (strona:792/1023)

Dżem czereśniowo malinowy 137

Połączenie dwóch pysznych, moich ulubionych sezonowych owoców, zakręconych w wekach! Pyszności! Składniki: ½ kg czereśni, ½ kg malin, ¼ litra soku o dowolnym smaku, ½ kg cukru żelującego. Wykonanie: Maliny

Tradycyjna Kuchnia
Tuszonka z golonki 230

Tuszonka zawsze będzie kojarzyć się nam z wyprawami do lasu na jagody. Każdy, kto zbierał jagody wie, ile czasu zajmuje uzbieranie kilku litrów tych małych, czarnych

Maminek kulinarny
Ogórki małosolne 195

Początek lata pachnie koprem, czosnkiem i ogórkami małosolnymi. Składniki: małe ogórki gruntowe czosnek gałązki kopru korzeń chrzanu sól Wykonanie: Do słoika wkładamy ogórki, kilka obranych ząbków

Smak mojego domu
Likier truskawkowy 194

To łatwy w wykonaniu, acz uczący cierpliwości kobiecy trunek, który jesienną lub zimową porą przywołuje smak lata. Składniki : 1,5 kg obranych truskawek garść poziomek 1

Weekendy w domu i ogrodzie
domowa konfitura z czerwonej porzeczki – naturalna, bez wspomagaczy 209

składniki: 600 g czerwonej porzeczki 100 g cukru wykonanie: Porzeczkę szypułkujemy, myjemy i wkładamy do rondelka. Dodajemy cukier, mieszamy i gotujemy na małym ogniu. Gotujemy, aż

Domowy Smak Jedzenia
Dżem malinowo truskawkowy. 201

Maliny i truskawki to połączenie idealne - na prawdę. Polecam dżem robić właśnie teraz, kiedy truskawki są tak bajecznie słodkie i właśnie, kiedy jeszcze są, kiedy możemy

MamaOskarka
Jagody w cukrze ( babciny przepis) 203

Witamy po dłuższej przerwie i niestety nie był to urlop. Organizm powiedział : "stop"! Na szczęście było to jedynie solidne ostrzeżenie, sygnał, że należy zwolnić tempo życia

Maminek kulinarny
Jagody w syropie 122

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!

Eksplozja smaku
Ogórki małosolne 167

  A oto moje pierwsze w życiu ogórki małosolne, są pyszne, chrupiące i smakują idealnie. Zrobiłam ich tak dużo, że chyba przez najbliższy tydzień tylko nimi

Mango Papaja
Dżem z czerwonej porzeczki, żurawiny i cukru trzcinowego. 205

Czerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas

MamaOskarka
Dżem z czerwonej porzeczki z żurawiną 132

Czerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas

MamaOskarka
Dżem z czerwonej porzeczki, lekko słodzony cukrem muscovado 252

Czerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas

MamaOskarka
Dżem z czerwonych porzeczek z hibiskusem 173

Czerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas

MamaOskarka
Dżem z czerwonej porzeczki, bardzo słodki. 124

Czerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas

MamaOskarka
Mus bez pestek z czerwonych porzeczek, słodzony daktylami 194

Czerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas

MamaOskarka

Proponowane wyszukiwania