Ugryź Przegryź Bistro ul. Langiewicza 20 Lublin Przez lokal, w którym teraz działa Ugryź Przegryź Bistro przewinęło się już naprawdę wielu właścicieli i pomysłów na biznes.Ulica
Pasja SmakuUwielbiam pierogi. W moim regionie robi się ich dużo i na wiele sposobów. Kilka z nich już Wam przedstawiałam. Tym razem zdecydowałam się na zupełnie inny
Pasja SmakuAktualnie jestem na etapie przeglądania ofert mieszkań do wynajęcia. Chyba Was nie zaskoczę, jeśli napiszę, że bardzo duże znaczenie ma dla mnie kuchnia. Jestem wzrokowcem i
Pasja SmakuGdy myślę o lecie, przypomina mi się zapach suszonych na słońcu pomidorków koktajlowych. Udało mi się zrobić kilka słoiczków, a dziś zapraszam Was na moje pierwsze
Pasja SmakuNadeszła wiosna! Piękny czas, gdy promienie słońca zmuszają nas do uśmiechu, a warzywne sałatki smakują najlepiej. To czas nowych postanowień, zmian diety i nawyków żywieniowych. Słoneczne
Pasja SmakuW Pierwszy Dzień Wiosny, czyli 21 marca odbył się w Lublinie XI Ogólnopolski Turniej Panien Apteczkowych, w skrócie zwany Turniejem Nalewek. Moja decyzja o udziale w
Pasja SmakuUwielbiam chińskie pierożki. Są delikatne, mają aromatyczny farsz i doskonale łączą się z sosem sojowym. Polecam je jako przystawkę lub jako dodatek do bulionu czy rosołu
Pasja SmakuGdy Ci zimno, gdy Ci źle, zupa z pieczonych warzyw na nogi postawi Cię! Pyszna, kremowa zupa z mocnym aromatem pieczonych warzyw. Lekko słodkawa, ale
Pasja SmakuDzisiaj przedstawiam Wam propozycję na kolejne jajka faszerowane. Tym razem z... wędzoną makrelą. A że od dawna wiadomo, że jajka fajnie łączą się z wędzonymi rybami
Pasja SmakuSwoje pierwsze sushi mam już za sobą. Zrobione własnoręcznie, bez zbytniego nakładu sił. Wystarczy kilka składników, a poza etapem przygotowywania ryżu, sushi robi się naprawdę szybko
Pasja SmakuDziś proponuję Wam sposób zaserwowania ładnego śniadania. Któż nie chciałby zjeść tak podanej bagietki? Idealnie pasuje także na lunch do pracy czy kolację. Składniki: 1 bagietka
Pasja SmakuDzisiaj zapraszam na kolejną sałatkę: szybką do wykonania z łatwo dostępnych składników. Przede wszystkim królują w niej pieczarki i chrupiący por. Źródło: "123 sałatki i surówki
Pasja SmakuNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Pasja SmakuUwielbiam piękne kanapki... Takie, które chce się jeść od samego patrzenia na nie, które kuszą i sprawiają, że chcesz zapomnieć o tym, że w Twojej diecie
Pasja SmakuUdało się wziąć wolne na 2 maja, więc mogłam cieszyć się całymi 4 dniami długiego weekendu. Mieli przyjechać przyjaciele, miało być zwiedzanie Roztocza, kajaki, grillowanie. Udało
Pasja Smaku