Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSezon na grilla już w pełni. Ogródki, działki, balkony, rozkładamy grille wszędzie gdzie się da. I słusznie. Też jestem miłośniczką grilla . Jeśli
IzaGotujeCzy marzycie o tym by upiec domowy chleb, bez chemicznych dodatków i ulepszaczy? Denerwuje was „ciasto”, które trzeba wyrabiać i bałagan w kuchni? Proszę
Szybko Tanio SmacznieTo się nazywa śniadanie! Domowe english muffins, czyli puchate, mięciutkie bułeczki z patelni, po prostu boskie, burgery z soczewicy i suszonych pomidodów, chips z szynki parmeńskiej
DefinicjaSmakuSezon letni, a raczej sezon owocowy w pełni. Truskawki, porzeczki, czereśnie.. W sumie te trzy pozycje wykorzystałam do drożdżówek. Nigdy nie przepadałam za drożdżówkami, dlatego
Garnkowe fanaberiePonad miesiąc temu jadłam kaszę gryczaną pysznie przyrządzoną przez firmę cateringową. Nie jadłam jej od lat ze względu na jej aromat i charakterystyczny smak. Tego dnia
Weekendy w domu i ogrodzieMam w duszy wewnętrznego skąpca, który broni mnie przed wydawaniem pieniędzy na, wydawałoby się zwyczajne, rzeczy. Takie jak bilet autobusowy. Nie mogę przekonać się, by zapłacić
Gotuj z Blue RavenDomowe drożdżówki z truskawkami i kruszonką! Najlepsze na drugie śniadanie, do kawy i na poprawę humoru! Serdecznie zapraszam na wspólne pieczenie;-)))! Truskawki górą! ;-) SKŁADNIKI: NA CIASTO
SMYKWKUCHNIDziś zapraszam Was na nietypowy wypiek. Dlaczego nietypowy? Bo mój domowy chleb zawiera w składzie pyszny ryż. Przyznam Wam szczerze, że przepis ten powstał ładnych kilka
Słodkie okruszkiDzisiaj zrobiłam pyszną pastę jajeczną, ale taką troszkę inną, bo z dodatkiem awokado. Polecam Wam, bo jest naprawdę bardzo smaczna. Składniki: 6 jajek 1 awokado
O kuchni z uczuciemDzisiejszy pyszny chleb, jeszcze ciepły, moje dzieci zajadają się nim z masłem :). Mąka pszenna i razowa z dodatkiem otrąb kupionych w młynie, wyszło fantastycznie!, chrupiąca skórka
Apetyczna babeczkaSkładniki na 1 bochenek: 250 g mąki szczypta soli 8 łyżek cukru 200 ml ciepłego (NIE gorącego!) mleka 20 g świeżych drożdży 3 łyżki roztopionego
My Culinary ArtDawno nie było domowych drożdżówek, ale jakoś tak się utarło, że jak syn gdzieś wyjeżdża, to drożdżówki są. Nie mogło więc być inaczej przed szkolną
Sto kolorów kuchniPierwszy chleb robiłam wg przepisu Pana Dyrektora Piekarni :) Bardzo prosty, moim zdaniem, idealny dla pioniera pieczenia domowych chlebów na zakwasie, bo oprócz cierpliwości i własnego
Kuchnia Prezydentowej