Bułeczki są domowe, przez to są smaczniejsze i zdrowe. Mięso jest soczyste i wyraziste. Warzywa fajnie smakami i kolorami się uzupełniają i wiele witamin w sobie
Moniki SmakołykiPierwszy chleb na zakwasie żytnim upiekłam na swoje stoisko w ramach projektu „Kuchnia historyczna, o którym pisałam Wam na początku lipca. TUTAJ możecie sobie przypomnieć
Pasja SmakuZa dwa dni urodziny Zuzi i zaczynam popadać w lekką panikę. Nie dość, że nadal nie do końca wiem, jaki … Czytaj dalej →
brunetkawkuchniSzczerze powiedziawszy nie wiem skąd ten przepis pochodzi. Znalazłam go przeglądając mój przepiśnik i miałam zaznaczone "zrobić koniecznie". Skoro "zrobić koniecznie" no to zrobiłam. Bułeczki są
Krakowskie smaki Ani"Dlaczego upiekłaś chleb na drożdżach ? To nie jest chleb na drożdżach tylko na zakwasie!" Jest delikatny jak drożdżowy, ma neutralny zapach, utrzymuje świeżość do 3 dni
apetytnapieczenieBułeczki w sam raz na pyszne śniadanie. O wiele smaczniejsze i bardziej syte od tych sklepowych, gdyż mają zwarty miąższ i nie są napompowane powietrzem. Składniki
e-PrzepisyKulinarneLubię jak dzieciaki nie mogą się doczekać...ja też tak czekałam jak Babcia piekła chleb, bo zapach tak kusił i człowiek czekał i czekała, a potem
Apetyczna babeczkaDomowe bagietki Pyszna domowa bagietka o chrupiącej skórce i miękkim wnętrzu, szybka i prosta w wykonaniu. Nie ma bata aby się nie udała. Z podanej ilości
na moim stole...Trudno wyobrazić sobie wizytę w indyjskiej restauracji bez spróbowania świeżo upieczonych, pachnących chlebków zwanych naan. Podłużne placki, wyrabiane z drożdżowego ciasta, tradycyjnie wypiekane są w glinianym
Smakowity Blog KulinarnyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuJest pysznie! Puszyste drożdżówki z serem i wiśniami! Mniammmi! Seria na drożdżówki trwa, kto śledzi bloga ten wie hihihi ;-) Ale ciągle za mną chodzą takie bułeczki
SMYKWKUCHNIJuż jakiś czas temu miałam na oku ten przepis, zachwycił mnie sam wygląd bułeczek bo o smaku przecież nie wiedziałam nic, jednak okazały się być bardzo
Krakowskie smaki AniSkładniki na jeden bochenek: 300 ml ciepłej (NIE gorącej!) wody 1 płaska łyżka cukru 20 g świeżych drożdży 350 g mąki pszennej typ 550 50 g
My Culinary Art