Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuTak delikatnego i pysznego ciasta drożdżowego już dawno nie jadłam! Można piec jako tradycyjne bułeczki, bądź jak ja dzisiaj w foremkach na muffiny. Składniki: 1 szklanka
Tradycyjna KuchniaMoja kolejna wariacja z ciastem drożdżowym. Rogaliczki wyszły pyszne ! Smakują wybornie z masełkiem Składniki: 25 dag mąki 3 łyżki cukru 4 żółtka jaja 3 łyżki masła
Tradycyjna KuchniaRogaliki są przepyszne, w środku pulchne i żółciutkie. Przygotowując je miałam wiele obaw, m. in. o to, że w trakcie pieczenie mi się rozkleją, ale nic
Passions hobbies lifeZ cynamonem i miłością oczywiście, drożdżowe pyszności od serca... Składniki: - 40 dag mąki pszennej, u mnie typ 500 - 5 dag świeżych drożdży - 3/4 szklanki wody - 5
Apetyczna babeczkaPrzepyszne, super smakują z sosem z kaczki oraz różnych mięs. My je uwielbiamy, często je robię. Można je też zamrozić i podgrzać gdy nie będziecie mieli
Kuchnia PokoleńWydaje mi się, że mogłabym w ogóle nie jeść chleba ani wyrobów "chlebopodobnych" :) W ostatnie wakacje obyłam się bez niego ponad miesiąc i aż tak
Smakuje zdrowoJedna z moich prób okiełznania mąk bezglutenowych. Na przepis trafiłam tutaj i po obejrzeniu filmiku postanowiłam także taki upiec. Jeden ze smaczniejszych bezglutenowych chlebów, jakie dotychczas
Kuchenne zapiski EdytyW ramach zaprzyjaźniania się ze szpinakiem upiekłam zielony chlebek. Może wydawać się, że szpinak jest tu dziwnym dodatkiem,ale zapewniam, że pasuje idealnie. No może kolor
Bon appetit mon amieP rodukcj ę domowego chleba na drożdżach ,który r obi się łatwo i dość szybko, opanowałam niemalże do perfekcji . Przyszedł czas na podejście do chleba na
Bon appetit mon amieTradycyjnie wśród 12 wigilijnych potraw na stole powinien znaleźć się czerwony barszczyk lub zupa grzybowa. Do barszczyku najczęściej robi się uszka z kapustą i grzybami albo
Bon appetit mon amieW okresie świątecznym i nawale obowiązków nie było czasu na pieczenie domowego chlebka. Zakwas, który został z poprzednich wypieków chyba za długo stał w lodówce i
Bon appetit mon amieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Wykluczając z diety zboża
Bon appetit mon amieCzy to na drożdżach czy na zakwasie każdy chleb ma swoich wielbicieli. Ja pokochałam ten robiony na zakwasie, dlatego dzisiaj kolejny przepis na taki chleb. Tym
Bon appetit mon amieBardzo lubię domowe chałki. Tym razem z resztki świeżych drożdży wymodziłam taką chałkę w trzech smakach. Polecam! Składniki: 400 g mąki pszennej 1 jajko 25 świeżych
Kuchnia domowa Ani