O ile dawniej nie przepadałam za oliwkami, o tyle obecnie mogłabym jeść je nieustannie. W swoim niezaspokojonym apetycie na oliwki postanowiłam uczynić z nich wnętrze wegańskich
Even Better FoodCo roku suszone grzyby, jakie dostaję od mamy swojego partnera traktuję z nabożną wręcz czcią – wydzielam małe ich ilości, które wykorzystuję z największą rozwagą w najlepszych
Even Better FoodNut roast to warzywne pieczenie z dodatkiem orzechów, które zdobią wegańskie i wegetariańskie stoły szczególnie przy okazji świąt i wyjątkowych okazji. Różnią się od większości pasztetów
Even Better FoodSkładniki: 500 g odgotowanych grzybów leśnych 1 marchewka 1 cebula sól, pieprz słodka papryka 1/2 łyżki ostrego ajwaru 1 łyżka suszonych warzyw 60 g płatków owsianych
czarrna od kuchniNut roast to warzywne pieczenie z dodatkiem orzechów, które zdobią wegańskie i wegetariańskie stoły szczególnie przy okazji świąt i wyjątkowych okazji. Różnią się od większości pasztetów
Even Better FoodRyba w innej odsłonie. Doskonale sprawdza się pasteryzowana w słoikach ( zalana sosem pomidorowym ) Składniki: Sos :1/2
R'n'G KitchenDziś hiszpańskie tapas, które zdecydowanie smakują wybornie. To takie przekąski na jeden kęs, jednak mogą idealnie nadać się jako samodzielne danie z ulubioną surówką i pysznym
Moje Małe CzarowanieDziś zrobiłam polędwiczki wieprzowe, ale myślę, że wypróbuję ten sposób również z cielęciną i drobiem. Podałam z puree ziemniaczanym z odrobiną soli truflowej i duszonymi kurkami
Cytryna&Co.Placuszki brokułowe z sosem czosnkowo-jogurtowym to propozycja na zdrowy i lekki obiad. Placuszki smażone są na lekko natłuszczonej patelni, więc idealne dla dbających o linię
Moja DelicjaDomowy burger z kurczakiem i mozzarellą to chrupiąca, lekko zarumieniona bułka posmarowana musztardą, przełożona grillowaną, soczystą piersią z kurczaka, świeżymi listkami szpinaku i plasterkami mozzarelli. Świetna
Moja DelicjaBurgery z łososiem, salsą z surowego jarmużu i frytkami z batatów to pyszne, sycące i mega zdrowe danie obiadowe . Łosoś pieczony w piecu na skórce z
Moja DelicjaBurgery z cukinii, marchewki i sera Halloumi , jakie przedstawiałam Wam niedawno na blogu, zasmakowały nam tak bardzo, że postanowiłam zrobić wersje z tańszym i łatwiej dostępnym
Moja DelicjaKupiłem zmieloną cielęcinę. I co z niej zrobić ? Delikatne mięso połączyłem z rodzynkami. Polecam. Składniki:
R'n'G KitchenKolorowe mielone, z dodatkiem mielonej papryki czerwonej oraz natki pietruszki. Niesamowicie wilgotne. W smaku da się odczuć smak papryki, jest to więc opcja idealna dla miłośników
Smaki Na Talerzu