Siekane kotleciki rybne Nie macie pomysłu na piątkowy obiad? Polecam proste i pyszne siekane kotleciki rybne . Są dość szybkie w przygotowaniu, posmakują również najmłodszym:) Siekane
Lekcje w kuchniLubicie Carbonare, no fakt kto jej nie lubi, a co powiecie na lekką odmianę? czytaj przepis »
Kulinarna ChwilaRoladki z delikatnego mięsa z kurczaka, faszerowane kapustą czerwona, otulone aromatycznym boczkiem, który sprawia, że roladki są smaczne i soczyste. Dasz się skusić? czytaj przepis »
Kulinarna ChwilaKotleciki cielęce smażone a następnie duszone i podane w sosie z dodatkiem marchewki, natki pietruszki i kwaśnej śmietany. BITKI W SOSIE SKŁADNIKI 300 gramów bitek cielęcych
Kuchnia TomkaPlastry wołowiny smarowane musztardą, wypełnione ogórkiem kiszony i słoniną a następnie zawijane i duszone w sosie własnym. PRAWDZIWE ROLADY ŚLĄSKIE SKŁADNIKI 3 plastry wołowiny (najlepsza zrazówka
Kuchnia TomkaMielony dorsz z dodatkiem pasty curry, sosu rybnego, sosu sojowego i limonki a następnie formowany w kotleciki i smażony. KOTLECIKI RYBNE SKŁADNIKI 500 gramów mięsa z
Kuchnia TomkaMielone mieszane mięso z dodatkiem wielu przypraw następnie formowane w wałeczki i pieczone na ruszcie. CEVAPCICI KOTLECIKI MIELONE Z CHORWACJI SKŁADNIKI 500 gramów mielonej jagnięciny; 500
Kuchnia TomkaSchab można przygotować na różne sposoby, ja polecam roladki z pysznym nadzieniem warzywno grzybowym. Tak przygotowane smakują dosłownie każdemu. czytaj przepis »
Kulinarna ChwilaMielony surowy łosoś z dodatkiem pasty curry, zmielonych orzechów i kolendry następnie smażony w formie kotlecików. KOTLECIKI Z ŁOSOSIA SKŁADNIKI 500 gramów fileta z łososia (bez
Kuchnia TomkaPlaster mięsa wołowego wycięty z grzbietu krowy smażony krótko i intensywnie na mocnym ogniu. GRILLOWANY STEK WOŁOWY SKŁADNIKI 400 gramowy stek wołowy z kością (New York
Kuchnia TomkaKotleciki z dorsza zmielonego razem z boczkiem a następnie usmażone i podane w sosie kaparowym. KOTLECIKI Z DORSZA SKŁADNIKI 400 gramów świeżego dorsza bez skóry; 1
Kuchnia TomkaKilka prostych składników i pyszne roladki z porą lądują ma Twoim talerzu. Roladki z kurczaka z obłędnym nadzieniem, nie mają sobie równych. Spróbuj i przekonaj się
Kulinarna ChwilaDelikatne plastry cielęciny duszone w aromatycznym sosie grzybowym z cebulkami perłowymi. BITKI CIELĘCE W SOSIE GRZYBOWYM SKŁADNIKI 400 gramów udźca cielęcego pokrojonego na nieduże kotleciki; 5
Kuchnia TomkaSZNYCEL CIELĘCY NA ŚMIETANCE SKŁADNIKI 300 gramów cielęciny; szklanka mleka; 50 gramów słodkiej śmietanki; 1 wiejskie jajko; gałka muszkatołowa; masło klarowane; sól, pieprz; przepis na sznycel
Kuchnia TomkaSCHAB PO BAKOŃSKU SKŁADNIKI schab wieprzowy bez kości o wadze około 700 gramów; 5-8 dużych jasnych pieczarek; plaster słoniny wędzonej (najlepiej z mangalicy); 2 łyżki
Kuchnia Tomka