koperkowa - 1496 przepisów (strona:70/100)

Pulpeciki w sosie śmietanowo – chrzanowym 346

minut. Wystarczy zrobić ich trochę więcej i mamy obiad na 2 dni. Najmniej chyba lubię je w wersji pomidorowej, dlatego przeważnie goszczą one u mnie w sosie pieczarkowym lub koperkowym. Tym razem, na prośbę brata, postawiłam na dodatek chrzanu. Idealnie komponują się z puree ziemniaczanym albo kaszą i ulubioną surówką.   Składniki na ok. 12 sztuk

Fabryka pomysłów
Świętujemy trzy mięsiące bloga :) 204

nutą pomarańczy), z pasją tworzyliśmy nowe potrawy (Wykwintna rolada z indyka w sosie pomarańczowym) i po prostu sprzątaliśmy lodówkę (Miruna z szynką szwarcwaldzką i serem pleśniowym w sosie koperkowym) :) 10. Najczęściej pieczemy Ciasta i ciasteczka oraz Pieczywa i bułeczki i Pączki, ale też "pastujemy" :)  11. Jesteśmy zdecydowanie mięsożerni, ale kochamy też zdrowe sałatki.  Dzięki temu blogowi

Delicious Titbits
Sos koperkowy (dip) 138

Jeśli macie świeży koperek, możecie przeznaczyć go na zrobienie zimnego sosu jogurtowego. Wspaniale urozmaici Twój codzienny posiłek. Może być podawany do dań smażonych, pieczonych lub grillowanych

Kulinarne S.O.S.
Sos koperkowy (dip) 138

Jeśli macie świeży koperek, możecie przeznaczyć go na zrobienie zimnego sosu jogurtowego. Wspaniale urozmaici Twój codzienny posiłek. Może być podawany do dań smażonych, pieczonych lub grillowanych

Kulinarny S.O.S.
Kozackie pierogi z farszem drobiowym 192

gotująca się wodę . Są gotowe 2-3 minuty od wypłynięcia na powierzchnię . Przelewamy na sito i jak makaron hartujemy zimną woda . Polecam podawać odsmażone na maśle z sosem koperkowo – śmietankowym i surówką ” Marokańską” z kiszonej kapusty .. Pychota Smacznego ! Artykuł Kozackie pierogi z farszem drobiowym pochodzi z serwisu Ogrodnik w podróży

Ogrodnik w podróży
DIP CZOSNKOWO KOPERKOWY 177

czosnkowo koperkowy. SKŁADNIKI: 👌3 łyżki majonezu 👌2 łyżki gęstej śmietany 👌1 łyżka posiekanego koperku 👌pieprz wg.uznania 👌sól wg.uznania 👌3 ząbki czosnku WYKONANIE: 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 my social media: 🎬 YouTube   dla kreatywnych   🎬 YouTube Kulinarny 👫 Fanpage kulinarny ✏ Blog kulinarny 📷 Instagram 💰 Dotacje W sprawach związanych z reklamą / współpracą prosimy o kontakt: margarita.batsi@gmail.com

RITA food channel
Klopsy w sosie grzybowo – koperkowym 159

Bardzo smaczne klopsy. Sosik pyszny. polecam. Przygotowanie klopsów – mięso mielone doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać jajko, posiekaną drobno cebulkę,majeranek, bułkę tartą.Mozzarellę

Kuchnia Pokoleń
Łosoś z sosem koperkowym 172

już druga odsłona łososia w towarzystwie sosu koperkowego. Tym razem sos na zimno, bardzo delikatny, ale jakże aromatyczny. filet z łososia sól, pieprz kolorowy pół cytryny Sos: 100 ml jogurtu naturalnego lub greckiego spory pęczek kopru 1 łyżeczka soku z cytryny sól ziołowa pieprz cytrynowy Koperek drobniutko siekamy i mieszamy z jogurtem. Dodajemy sok z cytryny, pieprz i sól

Smaki Na Talerzu
Dietetyczny sos czosnkowy do grilla 275

Grillowanie to nie tylko pyszne, aromatyczne potrawy pieczone na rozgrzanym ruszcie, ale również wszelkiego rodzaju dodatki, który urozmaicają smak naszych potraw. Jednym z najbardziej popularnych dodatków

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
KOTLECIKI RYBNE Z CHIPSAMI 254

Miksujemy wszystko przez ok. 2-3 min.  Sos przekładamy do miseczki. Doprawiamy go solą i pieprzem. Gotowe chipsy wykładamy na talerz, do tego usmażone kotleciki rybne i sos koperkowy

Kuchnia MagdaLeny
Pasta kanapkowa z bakłażana z koperkiem 96

też wiele właściwości odżywczych i warto je włączyć do swojej diety. Pasta, którą dziś wam proponuję jest bardzo prosta do przygotowania a ma bardzo ciekawy, świeży smak który zawdzięcza koperkowi. Kolor może niezbyt sprzyjający ale smakuje wybornie! My jedliśmy ją na pieczywie z plastrem pomidora i to połączenie jest świetne. Mój mąż dorzucił sobie plasterki kielbasy podsuszanej i bardzo sobie

Dorota Smakuje
Surówka z pieczonych buraków 131

www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-92313943-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); -4 nieduże upieczone buraki -1 strąk białej papryki -pół cebuli sałatkowej -1 nieduże jabłko -opakowanie sosu sałatkowego koperkowo-ziołowego -1 łyżka wody -1 łyżeczka płynnego miodu Sos sałatkowy rozmieszać dokładnie z wodą, octem i miodem. Obrane ze skórki buraki i jabłka zetrzeć na tarce o średnich

Kulinarne przemyslenia
Przekąski z preclami 132

koktajlowych czerwone i żółte 120 g kulek mozzarella 1 garść mix sałaty 4 pomidory suszone 1 cebula czerwona 1 garść kiełków  1 łyżeczka czarnego sezamu 2 łyżki sosu koperkowego Sałatę układam na desce, dodaję pokrojone pomidory suszone, koktajlowe żółte, cebulę. Dodaję kilka plastrów kiełbasy, kiełki. Wokół sałatki układam plastry żywieckiej. Na każdym plasterku ustawiam bajgla, kulkę mozzarelli, wbijam wykałaczkę

wesoła kuchnia