pieczemy przez 7-8 minut, aż gofry się zarumienią i nabiorą chrupkości. Podajemy ze skyrem, czekoladą i ulubionymi owocami. Smacznego! Artykuł Owsiane gofry bananowe pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongukładamy gorące kurki. Całość posypujemy posiekanymi pistacjami, porwaną mozzarellą, ozdabiamy listkami bazylii i podajemy. Smacznego! Artykuł Makaron z pesto z rukoli i pistacji z kurkami pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongewentualny nadmiar wody i doprawiamy (teraz możemy dodać posiekane listki z ½ gałązki rozmarynu), mieszamy. Podajemy z pieczywem. Smacznego! Artykuł Kurkowa pasta śniadaniowa – pasta z kurek pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Stronggórę i dół omletu składamy do środka, a następnie zawijamy w rulonik wzdłuż jednego z boków, podajemy. Smacznego! Artykuł Omlet francuski z serem i szynką pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongcytryny, mieszamy 10 s/obr. 6. 3. Ostudzone bułeczki smarujemy lukrem za pomocą pędzelka lub oblewamy. Smacznego! Artykuł Drożdżówki z borówkami à la jagodzianki z erytrolem pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmiski z kapustą. 4. Do miski dodajemy oliwę, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz, mieszamy. Smacznego! Artykuł Surówka z młodej kapusty na bogato pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzagotowujemy. Dodajemy posiekany koperek i gotujemy przez ok. 1 minutę. Smacznego! Artykuł Duszony schab z porem w sosie koperkowym z ziemniakami jak z ogniska pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongchcemy obniżyć kaloryczność), ciągle miksując do uzyskania preferowanej konsystencji. W razie potrzeby doprawiamy. Smacznego! Artykuł Żytnie placki ze zsiadłego mleka z pesto z natki marchewki pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzwiększamy temperaturę do 180 stopni i pieczemy 25 minut. Kroimy i podajemy po ostudzeniu obsypane erytrolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Żytnie drożdżowe zawijane z rabarbarem pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongwykładamy na ostudzony spód. Na wierzchu układamy borówki i schładzamy w lodówce co najmniej 30 minut. Smacznego! Artykuł Owsiana tarta ze skyrem i borówkami pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongchłodnej piwnicy. Im dłużej będą się kisić rzodkiewki i czosnek, tym zyskają na wyrazistości. Smacznego! Artykuł Kiszone rzodkiewki i czosnek o aromacie limonki pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongminut. Podajemy z młodymi ziemniakami, ogórkami małosolnymi, mini pomidorkami i posiekaną w piórka czerwoną cebulą. Smacznego! Artykuł Proste klopsiki wołowe z miętą i cytryną pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy 25 minut. Po upieczeniu studzimy przez 15 minut i podajemy. Świetnie smakuje również na zimno. Smacznego! Artykuł Pełnoziarnista tarta ze szparagami i Pecorino pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmokre obtaczamy w mieszance z mąką i umieszczamy w brytfance. Pieczemy 50-60 minut w 190 stopniach. Smacznego! Artykuł Pieczone młode ziemniaki jak z ogniska pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongNatłuszczamy je masłem za pomocą silikonowego pędzelka i oprószamy pieprzem oraz solą morską w płatkach. Pieczemy 13 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Pieczona młoda marchewka pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong