górę i dół omletu składamy do środka, a następnie zawijamy w rulonik wzdłuż jednego z boków, podajemy. Smacznego! Artykuł Omlet francuski z serem i szynką pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongcytryny, mieszamy 10 s/obr. 6. 3. Ostudzone bułeczki smarujemy lukrem za pomocą pędzelka lub oblewamy. Smacznego! Artykuł Drożdżówki z borówkami à la jagodzianki z erytrolem pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmiski z kapustą. 4. Do miski dodajemy oliwę, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz, mieszamy. Smacznego! Artykuł Surówka z młodej kapusty na bogato pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzagotowujemy. Dodajemy posiekany koperek i gotujemy przez ok. 1 minutę. Smacznego! Artykuł Duszony schab z porem w sosie koperkowym z ziemniakami jak z ogniska pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongchcemy obniżyć kaloryczność), ciągle miksując do uzyskania preferowanej konsystencji. W razie potrzeby doprawiamy. Smacznego! Artykuł Żytnie placki ze zsiadłego mleka z pesto z natki marchewki pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzwiększamy temperaturę do 180 stopni i pieczemy 25 minut. Kroimy i podajemy po ostudzeniu obsypane erytrolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Żytnie drożdżowe zawijane z rabarbarem pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongwykładamy na ostudzony spód. Na wierzchu układamy borówki i schładzamy w lodówce co najmniej 30 minut. Smacznego! Artykuł Owsiana tarta ze skyrem i borówkami pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongchłodnej piwnicy. Im dłużej będą się kisić rzodkiewki i czosnek, tym zyskają na wyrazistości. Smacznego! Artykuł Kiszone rzodkiewki i czosnek o aromacie limonki pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongminut. Podajemy z młodymi ziemniakami, ogórkami małosolnymi, mini pomidorkami i posiekaną w piórka czerwoną cebulą. Smacznego! Artykuł Proste klopsiki wołowe z miętą i cytryną pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy 25 minut. Po upieczeniu studzimy przez 15 minut i podajemy. Świetnie smakuje również na zimno. Smacznego! Artykuł Pełnoziarnista tarta ze szparagami i Pecorino pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmokre obtaczamy w mieszance z mąką i umieszczamy w brytfance. Pieczemy 50-60 minut w 190 stopniach. Smacznego! Artykuł Pieczone młode ziemniaki jak z ogniska pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongNatłuszczamy je masłem za pomocą silikonowego pędzelka i oprószamy pieprzem oraz solą morską w płatkach. Pieczemy 13 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Pieczona młoda marchewka pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongdrożdży. 7. Nigdy nie zużywaj całego zakwasu, warto odłożyć trochę na następny raz, by nie zaczynać wszystkiego od nowa. Artykuł Najlepszy żytni zakwas na chleb pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongChleb wyciągamy z piekarnika i po dłuższej chwili ostrożnie wyciągamy z formy, studzimy na kratce. Kroimy po ostudzeniu. Smacznego! Artykuł Chleb 7 ziaren na zakwasie pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongoraz pieprzem. Pieczemy na najwyższej półce 25-30 minut. Posypujemy posiekaną pietruszką i szczypiorkiem oraz parmezanem. Od razu podajemy. Smacznego! Artykuł Pieczone miażdżone młode ziemniaki pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong