kładziemy drugi blat, nakładamy resztę kremu i układamy cząstki fig. Schładzamy i podajemy. Smacznego! Artykuł Szybki torcik kakaowy z bananami i kremem z masła orzechowego pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongumieszczamy w słoiczku, doprawiamy solą i pieprzem, wstrząsamy do momentu uzyskania emulsji. Polewamy po sałatce i podajemy. Smacznego! Artykuł Sałatka z mango, granatem i fetą pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpomocą pędzelka. Posypujemy kruszonką. Pieczemy około 30 minut w 180 stopniach. Przed pokrojeniem pozostawić do ostygnięcia. Smacznego! Artykuł Chałka z mąką żytnią i migdałową kruszonką pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongtalerzu rozprowadzam purée, nakładamy porcję risotto, rozkładamy pieczarki, a na wierzch układamy plastry boczku. Smacznego! Artykuł Risotto z ricottą i pieczarkami z dyniowym purée pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Stronglodówki). Pieczemy w 180 stopniach przez 18 minut, następnie pieczemy drugą połowę ciastek. Smacznego! Artykuł Orkiszowe ciastka ze świeżą żurawiną i kawałkami białej czekolady pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongsól oraz pieprz. Całość wstrząsamy do powstania emulsji. Sałatkę polewamy dressingiem, posypujemy orzechami i dekorujemy np. kiełkami. Smacznego! Artykuł Sałatka z grillowanym Halloumi i gruszką pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy przez 7-8 minut, aż gofry się zarumienią i nabiorą chrupkości. Podajemy ze skyrem, czekoladą i ulubionymi owocami. Smacznego! Artykuł Owsiane gofry bananowe pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongukładamy gorące kurki. Całość posypujemy posiekanymi pistacjami, porwaną mozzarellą, ozdabiamy listkami bazylii i podajemy. Smacznego! Artykuł Makaron z pesto z rukoli i pistacji z kurkami pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongewentualny nadmiar wody i doprawiamy (teraz możemy dodać posiekane listki z ½ gałązki rozmarynu), mieszamy. Podajemy z pieczywem. Smacznego! Artykuł Kurkowa pasta śniadaniowa – pasta z kurek pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Stronggórę i dół omletu składamy do środka, a następnie zawijamy w rulonik wzdłuż jednego z boków, podajemy. Smacznego! Artykuł Omlet francuski z serem i szynką pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongcytryny, mieszamy 10 s/obr. 6. 3. Ostudzone bułeczki smarujemy lukrem za pomocą pędzelka lub oblewamy. Smacznego! Artykuł Drożdżówki z borówkami à la jagodzianki z erytrolem pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmiski z kapustą. 4. Do miski dodajemy oliwę, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz, mieszamy. Smacznego! Artykuł Surówka z młodej kapusty na bogato pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzagotowujemy. Dodajemy posiekany koperek i gotujemy przez ok. 1 minutę. Smacznego! Artykuł Duszony schab z porem w sosie koperkowym z ziemniakami jak z ogniska pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongchcemy obniżyć kaloryczność), ciągle miksując do uzyskania preferowanej konsystencji. W razie potrzeby doprawiamy. Smacznego! Artykuł Żytnie placki ze zsiadłego mleka z pesto z natki marchewki pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzwiększamy temperaturę do 180 stopni i pieczemy 25 minut. Kroimy i podajemy po ostudzeniu obsypane erytrolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Żytnie drożdżowe zawijane z rabarbarem pochodzi z serwisu Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong