pieczemy 20 minut w 150 stopniach. Studzimy. Na koniec możemy posypać wierzch ciasta płatkami migdałów. Smacznego! Artykuł Orkiszowa tarta z jabłkami i bezą pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongilością) kładziemy uformowane za pomocą łyżki placki i smażymy, aż będą ładnie przyrumienione. Smacznego! Artykuł Placki ziemniaczane z gotowanych ziemniaków i nerkowców bez mąki pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongsię roztopi. Rukolę płuczemy i rozkłądamy na tarcie. Skrapiamy octem balsamicznym i podajemy. Smacznego! Artykuł Tarta z polenty z pieczarkami i rukolą pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongdoprawiamy. Wstawiamy na kilka godzin lub na noc do lodówki, by się przegryzła. Smacznego! Artykuł Lekka sałatka jarzynowa z batatem i domowym majonezem cytrynowym pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzupę przelewamy do wyparzonych słoików, zakręcamy i odwracamy do góry dnem, studzimy. Smacznego! Artykuł Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie z uszkami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongkoniec dodajemy posiekane orzechy, dokładnie mieszamy. Wykorzystujemy od razu, przechowujemy w lodówce do 7 dniu lub mrozimy. Smacznego! Artykuł Domowa masa makowa z bakaliami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpowierzchnię wody). Zamrożone pierogi lub uszka możemy również podgrzać na patelni lub na parze. Smacznego! Artykuł Pierogi i uszka z pieczarkami i cebulką pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongrównież podgrzać na patelni lub na parze. Po ugotowaniu podajemy z cebulką zeszkloną na maśle. Smacznego! Artykuł Pierogi ruskie z wędzonym boczkiem i cebulką pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmiksującego i formujemy z niego kulę, przykrywamy ściereczką kuchenną, odstawiamy. 2. Dalej postępujemy jak w przepisie powyżej. Artykuł NAJLEPSZE ciasto na pierogi i uszka pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongPieczemy przez około 25 minut do czasu, aż się zrumienią. * Ja piekłam na dwa razy. Smacznego! Artykuł Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmieszamy. Pestki dyni prażymy na suchej patelni. Gotowe danie posypujemy pokruszonym serem Feta i pestkami dyni. Smacznego! Artykuł Kaszotto z dynią, indykiem i fetą pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongczasie, uchylamy lekko drzwiczki piekarnika i pozostawiamy w nim ciasto na ok. 15 min. Smacznego! Artykuł Dyniowy placek drożdżowy z kruszonką piernikową pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongkolejny przepis fit na blogu, który jest moją autorską przeróbką popularnej przekąski – batonika Bounty na wersję fit. Dodam, że kiedy oglądałem w sklepie koktajl SNICKERS to obok również był Bounty więc jeszcze pozostało mi przygotowanie Marsa w płynie i będzie komplet. Podobnie jak mój poprzednik batonik doczekał się również ciasta. Pamiętam reklamę, w której to na tropikalnej(...)jest takie, że mleko kokosowe jak i sam kokos smaku nie mają, są mdłe. Dlaczego posłodziłem ten kokosowy koktajle erytrytolem i co to jest erytrytol ? Jeżeli chodzi o koktajl fit to nie powinien on być słodzony cukrem, ponieważ jak w przypadku koktajlu w stylu snickers zainspirowała mnie kuchnia Lidla w walce ze słodzeniem. Oczywiście można posłodzić miodem, syropem
Przepisy na koktajle z blenderastężały pudding chia. Na koniec nakładamy krem dyniowy. Możemy udekorować deser chipsami z banana i szczyptą cynamonu. Smacznego! Artykuł Chia Pudding z dyniowym kremem pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongminutę. Następnie dodajemy 10g masła i parmezan, mieszamy. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego! Artykuł Jesienne risotto z dynią i groszkiem pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong