Jak gotować zdrowo, wegetariańsko i nie spędzac na tym całego dnia? Odpowiedzi znajdziecie w książce „Raz na tydzień – kuchnia wege dla zabieganych” autorstwa
FlymetothespoonTo już tradycja, że co roku proponuję Wam całkiem nowego mazurka na Wielkanoc. Tym razem proponuję, żeby Wasze stoły ozdobił mazurek z malinami i kremem matcha
FlymetothespoonWiecie, że dzisiaj jest Światowy Dzień Gofra? Toż to moje ukochane święto! Z tej okazji przygotowałam czarne gofry z kremem matcha, borówkami i wiórkami kokosowymi 🥰 Kocham
FlymetothespoonKocham placuszki miłością wielką i jadam je nie tylko w wersji na słodko! Te pełnoziarniste wytrawne pancakes z jajkiem i awokado będa świetne na śniadanie na
FlymetothespoonTa kakaowa babka majonezowa z różaną polewą z białej czekolady z kruszonymi pistacjami będzie ozdobą każdego stołu Wielkanocnego. Dodatek majonezu może wydawać się nieczywisty, ale on
FlymetothespoonJajka faszerowane suszonymi pomidorami to od lat obowiązkowa pozycja na Wielkanocnym stole w moim domu. Są wyraziste, bardzo proste do zrobienia i smakują każdemu. Jajka faszerowane
Na-talerzu.plTa kakaowa babka majonezowa z różaną polewą z białej czekolady z kruszonymi pistacjami będzie ozdobą każdego stołu Wielkanocnego. Dodatek majonezu może wydawać się nieczywisty, ale on
FlymetothespoonKocham placuszki miłością wielką i jadam je nie tylko w wersji na słodko! Te pełnoziarniste wytrawne pancakes z jajkiem i awokado będa świetne na śniadanie na
FlymetothespoonWiecie, że dzisiaj jest Światowy Dzień Gofra? Toż to moje ukochane święto! Z tej okazji przygotowałam czarne gofry z kremem matcha, borówkami i wiórkami kokosowymi 🥰 Kocham
FlymetothespoonCiasto 3 bit to jeden z najpopularniejszych deserów ostatnich lat. Wygląda i smakuje jak z dobrej cukierni! Na pewno będzie hitem na świątecznym stole. Ciasto 3
Na-talerzu.plTo już tradycja, że co roku proponuję Wam całkiem nowego mazurka na Wielkanoc. Tym razem proponuję, żeby Wasze stoły ozdobił mazurek z malinami i kremem matcha
FlymetothespoonJak gotować zdrowo, wegetariańsko i nie spędzac na tym całego dnia? Odpowiedzi znajdziecie w książce „Raz na tydzień – kuchnia wege dla zabieganych” autorstwa
Flymetothespoon