Puszyste, pełne zdrowych tłuszczów i idealne na pyszne śniadanie – proste pancakes z awokado i marakują polecają się na wekend i na co dzień! Dodatek marakui
Flymetothespoonrazem przepis na przekąskę w stylu fit. Uwielbiam małe przekąski typu batoniki i ciastka, ale te kupne są dla mnie albo za słodkie, ale zbyt gumiaste, nie są wegańskie, albo po prostu są absurdalnie drogie. Przygotowałam sobie zapas takich potreningowych batoników na całe dwa tygodnie, bo uwierzcie mi, te maleństwa są bardzo sycące. Dodałam do nich zakupiony przeze mnie
greenscarfSernik nowojorski jest super kremowy, aksamitny, z wyczuwalną nutą cytryny. To zdecydowany numer 1 w moim domu. Piekę go od lat i wracam do niego regularnie
Na-talerzu.plNiezależnie od tego, czy są upały, czy nie, pyszna lemoniada z pomarańczą, cytryną i mięta to zawsze dobry pomysł na nawodnienie organizmu. Lemoniada z pomarańczą –
Na-talerzu.plLetnie, pyszne, super zdrowe, a niemal deserowe śniadanie – obłędne zielone smoothie bowl zawokado i matchą – czyli owocowy mus z bananów i awokado. Można go
FlymetothespoonBardzo rzadko jadam mięso i uwielbiam wegańskie wariacje na temat tych standardowo mięsnych potraw – jedną z nich są burgery wegetariańskie, mamy tutaj tyle możliwości! We
FlymetothespoonMam w sobie coś takiego, że pomimo wielkiej miłości do słodkiego, to rzeczy zwykle się ze słodkim smakiem kojarzące zdecydowanie wolę w wersji na wytrawnie! Gofry
FlymetothespoonPyszne i proste pełnoziarniste bułki do burgerów – ja użyłam mąki orkiszowej, ale możecie także wykorzystać pszenną. Robi się je szybko – ciasto rośnie łącznie tylko
FlymetothespoonLubicie azjatyckie smaki? Ja uwielbiam! 🥰 Tymi smakami można podkręcić wszystko, nawet zwykłą kanapkę – przykładem jest ta boska wegańska kanapka po azjatycku z boczniakami i
FlymetothespoonPyszna Wegańska tarta z rabarbarem i kremem budyniowym, przypominającym w smaku krem pattisiere. Idealna na rozpoczęcie sezonu rabarbarowego! Kruchy spód, kremowe nadzienie i kwaskowaty rabarbar z
FlymetothespoonPyszna tarta z rabarbarem i wegańskim kremem budyniowym, przypominającym w smaku krem pattisiere. Idealna na rozpoczęcie sezonu rabarbarowego! Kruchy spód, kremowe nadzienie i kwaskowaty rabarbar z
FlymetothespoonFit wersja KRUSZONKI Kruszonka, to nic wielkiego, a jednak stanowi konkretne wykończenie ciasta, bo przecież jemy nie tylko ustami, ale także oczami. Fajnie jest jak coś wygląda ekstra i aż samo prosi się by po to sięgnąć! Agnieszka zaprasza Was do zrobienia kruszonki, która nie będzie zawierała cukru(...)Kruszonka będzie oparta o erytrytol, a nie o cukier, dzięki temu będzie zdrowsza, a jednak słodka! Link do filmu z przepisem: 169 - Kruszonka BEZ CUKRU - Jak zrobić FIT kruszonkę? - Prosty PRZEPIS! Składniki: 3 łyżki mąki (ja użyłam orkiszowej, ale może być inna) 3 łyżki erytrytolu lub innego słodzika masło o temp. pokojowej (tyle ile zabierze mąka
Dieta Rozdzielna i ZdrowieDoskonałe naleśniki gryczane z jajkiem i szparagami, z roztapiającym się serem żółtym i świezym czosnkiem niedwiedzim. To taka wariacja na temat klasycznych bretońskich galettes completes z
Flymetothespoon