Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Przepis na : obiad
Święta bez pierogów to nie święta. W domu, to zawsze ja jestem pierogatorem. Robię ciasto, i farsz, i pierogi radośnie zaklejam. Czasami ktoś się przyłączy do pierogów lepienia. I jest fajnie, i miło, i tak świątecznie. ;) PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI Składniki na ciasto: - 750 gram mąki - 2 żółtka - 1,5 szklanki bardzo ciepłej wody - 2 łyżki oleju Przygotowanie ciasta: Z podanych składników zagniatamy ciasto. W razie potrzeby dodajemy mąkę dla utwardzenia tudzież wodę dla rozrzedzenia ciasta. Odstawiamy do miski p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Życie zamknięte w smaku
Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur
Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Autor
Alicja Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, grzyby, ciasto, przepisy na święta, kapustą, kapusta kiszona, świąteczne przepisy, mielone, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, obiad, tani obiad, pierogi z kapusta i grzybami, fajne ciasta, ciasto z bezami, tanie ciasto
Inne przepisy z Życie zamknięte w smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję