Chleb pszenny na zakwasie żytnim

Chleb pszenny na zakwasie żytnim

Chleb pszenny na zakwasie żytnim

Przepis na : śniadanie

Staram się piec chleb przynajmniej 2-3 razy w miesiącu. Nie zawsze mi to wychodzi, chociaż zakwasu mi nie braknie (okazuje się, że jego produkcja jest niezwykle prędka). Podzieliłam się już nim nawet z mamą. (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('creat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zamknięte w smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.