Przepis na : deser
Delikatny w smaku i pięknie pomarańczowy, a zarazem mocno zbity ale kremowy. Na kolor duży wpływ ma rodzaj użytej dyni, Ja użyłam hokkaido, ponieważ jest pyszna, słodka i z takim orzechowym posmaczkiem, ale możecie użyć każdego rodzaju. Na moim blogu znajdziecie już kilka serników dyniowych, o korzennym aromacie, klasycznych czy gotowanych. Tym razem postawiłam na rodzynki sułtańskie. A ponieważ w ostatnim czasie wpadły w moje ręce nowości od Helio Natura, z przyjemnością wykorzystałam je do ser... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...