Gofry ze szpinakiem, serkiem grani i tuńczykiem

Gofry ze szpinakiem, serkiem grani i tuńczykiem

Gofry ze szpinakiem, serkiem grani i tuńczykiem

Przepis na : śniadanie

Gofry to nasza ulubiona propozycja na "jakikolwiek" posiłek. Możemy je chrupać i na śniadanie i na podwieczorek a najlepiej smakują na wakacjach! Dziś idziemy o krok dalej bo zielone gofry na słodko już były ale teraz mamy zielone gofry na słono.  Z twarożkiem i wędzonym tuńczykiem - bajka! Zapraszam oczywiście nie tylko niżej do wypróbowanie przepisu ale również do wiosennego wydania magazynu Aromat! <klik>  gdzie znajdziecie również ten wpis ;) Składniki na zielone gofry:  100 g liści szpinaku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.