PIECZONE W PIEKARNIKU GOŁĄBKI Z KAPUSTY WŁOSKIEJ W SOSIE POMIDOROWYM

PIECZONE W PIEKARNIKU GOŁĄBKI Z KAPUSTY WŁOSKIEJ W SOSIE POMIDOROWYM

PIECZONE W PIEKARNIKU GOŁĄBKI Z KAPUSTY WŁOSKIEJ W SOSIE POMIDOROWYM

Przepyszne gołąbki czyli mięso mielone owinięte w liście kapusty włoskiej, tym razem zapiekane w piekarniku z sosem pomidorowym. Pomysł na szybki obiad. Nie tracimy czasu na podsmażanie gołąbków a kapusta włoska sprawia, że mięso w środku jest miękkie i delikatne. Gołąbki nie tracą swojego kształtu i jestem pewna, że jak raz spróbujecie, już zawsze będziecie w ten sposób przygotowywać gołąbki.  Składniki: * 1 duża główka włoskiej kapusty * 1 kg mięsa mielonego z szynki * 1 szklanka ryżu  (użyłam r... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.