FARSZ Z MIĘSA ROSOŁOWEGO Z PRAŻONĄ CEBULKĄ- IDEALNY DO PIEROGÓW, KROKIETÓW, PASZTECIKÓW

FARSZ Z MIĘSA ROSOŁOWEGO Z PRAŻONĄ CEBULKĄ- IDEALNY DO PIEROGÓW, KROKIETÓW, PASZTECIKÓW

FARSZ Z MIĘSA ROSOŁOWEGO Z PRAŻONĄ CEBULKĄ- IDEALNY DO PIEROGÓW, KROKIETÓW, PASZTECIKÓW

Czy u Was też często zostaje dużo niezjedzonego mięsa z rosołu? Przyznam, że u mnie jest tego zawsze sporo, więc mięso to zwyczajnie mrożę a po uzbieraniu większej ilości przygotowuje pierogi, krokiety albo paszteciki. Mięso wystarczy tylko zmielić, przyprawić i pyszny farsz gotowy :) Składniki: * około 600 g mięsa drobiowego z rosołu (bez kości) * 3 łyżeczki prażonej cebulki (użyłam  Skworcu ) * pół łyżeczki soli * 1 łyżeczka pieprzu czarnego mielonego * pół szklanki rosołu (w ostateczności wody) Wykonanie:... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.