Szaszłyki jak zrobić i co dodać

Szaszłyki jak zrobić i co dodać

Szaszłyki jak zrobić i co dodać

Przepis na : obiad

Szaszłyki jak zrobić i co dodać. Szaszłyki można zrobić w bardzo prosty sposób, nadziewając na długie wykałaczki różne rodzaje mięsa i warzyw. Ja osobiście obsmażam je i duszę na patelni z przykrywką. Jako mięsa polecam użycie piersi z kurczaka, czy indyka i drobno mieloną białą kiełbasę. Taki wybór padł ze względu na czas gotowania mięsa na patelni, bo przecież szaszłyki można sobie upiec spokojnie na grilu. Wtedy można użyć kawałki mięsa wieprzowego, wolowego, czy cielęciny, ale wtedy czas ich pieczenia będzie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zielonacukinka

Autor

Maria AliceMaria Alice

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, szaszłyki, kiełbasa, pierś, piersi, biała kiełbasa, kurczak, indyk, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, boczek, pierś z indyka, obiad, kolacja, mięso mielone, kurczak z papryką , mięsa pieczone, kurczak pieczony, kurczak z warzywami, pieczony boczek, nadziewana pierś z kurczaka , dania z piersi kurczaka, potrawy z kurczaka

Inne przepisy z zielonacukinka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.