Jabłko pod migdałowo-żytnią pierzynką

Jabłko pod migdałowo-żytnią pierzynką

Jabłko pod migdałowo-żytnią pierzynką

W zimne poranki najbardziej lubię śniadania na ciepło. Dziś mam dla Was propozycję na coś dobrego, czego przygotowanie zajmie Wam chwilę a podczas pieczenia możecie zaparzyć sobie kawkę lub zająć się przygotowaniami do wyjścia do szkoły czy pracy. Taki posiłek doda energii i dostarczy porcję błonnika, będzie też ciekawą odmianą dla kanapek przygotowywanych w pośpiechu. Składniki na dwie porcje: 1 jabłko 1,5 łyżki mąki żytniej 1,5 łyżki płatków migdałów 1 łyżka cukru trzcinowego 1 łyżka zimnego masła&n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ze smakiem i z pasją

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.