Gofry z serkiem ricotta.

Gofry z serkiem ricotta.

Gofry z serkiem ricotta.

Gofry z serkiem ricotta. Te gofry z ricottą i bananem są miękkie, aromatyczne i bardzo smaczne. Dodanie serka ricotty do gofrów sprawia, że są one wyjątkowo puszyste, a dzięki bananowi uzyskują idealny smak słodyczy. Gofry idealnie miękki w środku i z chrupiącym wierzchem i ten smak, którego nie można zapomnieć! Jest to prosty przepis na gofry z serkiem ricotta i bananem . Gofry, które są idealne na leniwe śniadanie i smaczne podwieczorki. Ser ricotta jest delikatny w smaku i bardzo dobrze komponuje się z da... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowy Styl Joanny

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

Zdrowy Styl JoannyZdrowy Styl Joanny

Cześć. Jestem Joanna. Uwielbiam spędzać czas w kuchni i szykować zdrowe i smaczne posiłki dla mojej rodziny. Pragnę podzielić się z Tobą smacznymi i zdrowymi przepisami, które są szybkie w przygotowaniu, zdrowe i oparte na naturalnych składnikach. Jestem zapalonym samoukiem, a moje inspiracje kulinarne często pochodzą z różnych miejsc.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gofry, banan, ciasto, przekąski, śniadania, przekąska, ciasto 3 bit, fit, mielone, bananowe, ciasto z bananami, ciasto bananowe

Inne przepisy z Zdrowy Styl Joanny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.