Śniadaniowe placuszki w wersji roślinnej

Śniadaniowe placuszki w wersji roślinnej

Śniadaniowe placuszki w wersji roślinnej

Przepis na : śniadanie

Płatki pszenne, które użyłam w poniższym przepisie świetnie sprawdziły się w roli mąki. Nie przepadam za nimi w formie po prostu płatków, dlatego mielę je sobie na mąkę i wykorzystuję właśnie do takich placuszków, omletów czy ciast. Placki są wegańskie, bardzo delikatne i mięciutkie. Z dość wyraziście wyczuwalną obecnością banana. Dodałam do nich kolejny miks superfoods z oferty Biokulturalni . Tym razem jest to Rebulid , którego głównym składnikiem jest siemię lniane, a które to idealnie wpasowało się do placó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowie na języku :P

Warto przeczytać

Dieta bananowa

Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.