Muffiny z ciecierzycy i fasoli bez mąki i jajek

Muffiny z ciecierzycy i fasoli bez mąki i jajek

Muffiny z ciecierzycy i fasoli bez mąki i jajek

Bardzo kremowe, lekko wilgotne w środku muffiny, które po prostu rozpływają się w ustach pyszne warzywa strączkowe w połączeniu z serem feta i jogurtem naturalnym tworzą niezwykle smaczne danie.  Składniki:  -  puszka fasoli białej - puszka cieciorki  - ser feta ok 200 g - pół małego jogurtu naturalnego  - pieprz, czosnek w proszku  Przygotowanie: Zmiksować blenderem cieciorkę i fasole razem z fetą i jogurtem, doprawić do smaku przełożyć do papierowych foremek do muffin i wyłożyć ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zdrowa vege kuchnia

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.