Gołąbki z kapusty pekińskiej z pieczarkami i kaszą

Gołąbki z kapusty pekińskiej z pieczarkami i kaszą

Gołąbki z kapusty pekińskiej z pieczarkami i kaszą

Dzisiaj przepis na tradycyjne gołąbki w wersji wegetariańskiej, z dodatkiem bardzo zdrowej kapusty pekińskiej, istotą tego przepisu jest bardzo duża ilość przypraw, które wydobywają niesamowity smak farszu i sosu pomidorowego.  Składniki: - główka kapusty pekińskiej - pół szklanki kaszy (owsianej lub jaglanej) - 8 pieczarek - kilka suszonych pomidorów - 1 cebula  - karton krojonych pomidorów - przyprawy ( słodka papryka, czosnek, kminek, majeranek, oregano, szczypiorek, koperek) - kilka listków św... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zdrowa vege kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.