Pierogi z mięsem i pieczarkami
Pierogi z mięsem i pieczarkami
Przepis na : obiad
Pierogi to coś co u nas w domu lubimy najbardziej. Lepimy je nie tylko na święta z kapustą i grzybami oraz z farszem rybnym, lecz także w ciągu roku. Z mięsem, z grzybami, z serem, z twarogiem, czy na słodko z jagodami lub innymi owocami. Pierogi są o tyle wdzięczne, że możemy je faszerować naprawdę do woli. Ciasto jest elastyczne i pasuje do każdego farszu. Do ciasta na pierogi dodałam 2 jajka, jeśli nie macie nie musicie ich dodawać, za to dodajcie nieco więcej wody. Na 4 szklanki mąki wychodzi 1 i 1/2 sz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni
Autor
Ania K.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, ciasto, mięso, pieczarki, przepisy na święta, z jagodami, grzyby, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, jajka z farszem, papryka, zupa pomidorowa, twaróg, boczek, kapustą, karczek, sosy, obiad, pieczarki w cieście, mięso duszone, pierogi z mięsem, pierogi z kapusta i grzybami, jajka faszerowane , pieczarki w sosie, jajka na święta, papryka faszerowana, sos pomidorowy, pieczarki do obiadu, sos z grzybów
Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni
Dodaj komentarz