Pasztet z warzyw

Pasztet z warzyw

Pasztet z warzyw

Pasztet z warzyw korzeniowych z dodatkiem białej fasoli, aromatycznych przypraw i czosnku to świetna i całoroczna propozycja na dodatek do śniadań lub kolacji. Pasztet wychodzi soczysty i miękki w środku. Podasz go na kanapce z dodatkiem świeżego ogórka, pomidora, papryki lub warzyw konserwowych. Jest błyskawiczny w przygotowaniu, ponieważ zrobiony z włoszczyzny mrożonej. Nie potrzebujesz także maszynki do mielenia, wystarczy blender, w którym zmiksujesz wszystkie połączone składniki. SKŁADNIKI: 450 g mrożonej włos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, tarta, śniadania, kasza, jabłka, śniadanie, papryka, chleb, bułki, kolacja, kanapki, ogórki, mielone, ogórki konserwowe, bez pieczenia, tarta z jabłkami

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.